social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωριανόπουλος: Δεν υποτιμούμε, ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν

Χωριανόπουλος: Δεν υποτιμούμε, ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ είναι αυτό που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Κερατέας, όπου ο Αήττητος Σπάτων θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Κεραυνό αύριο (14/10) το απόγευμα.

Μιλώντας στο soccerlive ο Μάνος Χωριανόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας πως αποτελεί κίνητρο το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν έχει απώλεια βαθμών μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικούς συλλόγους, το οποίο πιστεύω πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είμαστε μία νεανική ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα από το παιχνίδι. Δεν έχουμε άγχος, όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε ξεχωριστά για να μπορέσουμε να φτάσουμε την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν υποτιμούμε, ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν! Σαφώς και είναι κίνητρο για εμάς το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει το απόλυτο των βαθμών. Θέλουμε, όμως, να πάρουμε αυτό που αξίζουμε βάσει της δουλειάς που έχουμε κανει και γι' αυτό θα μπούμε όσο πιο δυνατά μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35