social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξαλλοι στον ΑΟ Άνοιξης με διαιτησία και διοίκηση Παλληνιακού!

Έξαλλοι στον ΑΟ Άνοιξης με διαιτησία και διοίκηση Παλληνιακού!

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του ΑΟ Άνοιξης και αποδέκτες αυτής είναι η διαιτητική τριάδα του αγώνα της Κυριακής (22/10) με τον Παλληνιακό για την 6η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπως επίσης και η διοίκηση της αντίπαλης ομάδας.

Σε ανακοίνωσή τους οι πράσινοι εκφράζουν την οργή τους για τις αποφάσεις του Κορωνιά, αλλά και των βοηθών του (Παπαδιώτης-Σπυρόπουλος), ενώ βάλλουν κατά των κιτρινόμαυρων για συμπεριφορές τις οποίες βίωσαν μέλη της αποστολής της Άνοιξης στο ΑΚ Παλλήνης. Αναλυτικά, το σχετικό κείμενο αναφέρει:

«Πάγια θέση του συλλόγου μας είναι ότι τα παιχνίδια ξεκινούν και τελειώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το αποδείξαμε πρόπερσι στο ίδιο γήπεδο όταν ενώ μπορούσαμε να κερδίσουμε το μεταξύ μας παιχνίδι 'στα χαρτιά', δεν το κάναμε σεβόμενοι τις αξίες που μας πρεσβεύουν, κάτι το οποίο μας στοίχισε τον υποβιβασμό της ομάδας μας!

Σήμερα όμως δεν μπορούμε να σιωπήσουμε διότι γίναμε μάρτυρες ενός καλοστημένου έργου με πρωταγωνιστή τον κύριο Κορωνιά, τους βοηθούς του κ.Παπαδιώτη και κ.Σταυρόπουλο ακόμα και τον παρατηρητή αγώνα κ.Κοντογιάννη, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην ηττηθεί η ομάδα της Παλλήνης.

Δεν θα σταθούμε στη χειρότερη διαιτησία που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια και στις 2 αποβολές που χαρίζει ο κύριος Κορωνιάς στο πρώτο ημίχρονο στους παίχτες του Παλληνιακού ούτε στην απαράδεκτη και αντιαθλητική τους συμπεριφορά απέναντι σε μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά στην απαράδεκτη συμπεριφορά της διοίκησης του Παλληνιακού απέναντι σε ανθρώπους που πρόπερσι τους παρακαλούσαν να μην προχωρήσουν σε ένσταση!

Κύριοι ο καθένας έχει το ήθος του και θα σας το αποδείξουμε ξανά στον δευτερο γύρο στην Άνοιξη. Μέχρι τότε σας καλούμε να ανεβάσετε ολόκληρο το βίντεο του αγώνα χωρίς μονταρισμένα πλάνα, ώστε ο καθένας να δει τι βιώσαμε σήμερα στο γήπεδο σας.

Είναι προφανές ότι απαιτούμε να μην ξαναοριστεί ο κύριος Κορωνιάς και ο οπαδός της Παλλήνης που προσποιείται τον Παρατηρητή, κύριος Κοντογιάννης, ούτε σε παιχνίδι Κ9 του ΑΟ Άνοιξης.

Συγχαρητήρια στους κυρίους Κόνιαρη και Γιαρένη για το επίπεδο των διαιτητών και των αξιωματούχων τους!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35