social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία νίκη η Άνοιξη, 2-1 τον Άρη Βούλας!

Σπουδαία νίκη η Άνοιξη, 2-1 τον Άρη Βούλας!

Η επιστροφή της Άνοιξης στις νίκες μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία ήρθε επί ενός αξιόλογου αντιπάλου.

Η ομάδα του Π. Γιαννενάκη επικράτησε με 2-1 του Άρη Βούλας έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, με τρία γκολ και πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Οι πράσινοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, θέτοντας γερές βάσεις για τη νίκ

η από το πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 4ο λεπτό ο Κακός μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Δογάνης για το 1-0 και στο 19' πραγματοποίησε όμορφη ενέργεια πριν σεντράρει για τον Ι. Μπουγιούκα, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 2-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι κιτρινόμαυροι, στο ντεμπούτο του Γ. Παπακωστούλη στον πάγκο, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Ο διαιτητής Τριγάζης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Καλημέρη, με τον Γεωργίου να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να μειώνει σε 2-1. Δέκα λεπτά μετά (57'), μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε φάουλ στο δοκάρι, «αγγίζοντας» την ισοφάριση. Από την άλλη, δοκάρι είχε και ο Οσμενάι με γυριστό σουτ στο 70'. Ο Άρης Βούλας πίεσε για την ισοφάριση, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να την πετύχει.

Διαιτητές: Τριγάζης, Κωστάκης-Αλεξοπούλου

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιανεννάκης): Μουλάς, Β. Μπουγιούκας, Βουγιουκλίδης (81' Πανάγου), Χρονακόπουλος (46' Καλημέρης), Γιαννακόπουλος, Σιατραβάνης, Δογάνης (61' Δρόσος), Κάμπας, Ι. Μπουγιούκας, Οσμενάι, Κακός

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα (54' Καραδήμος), Αλικά, Γιαννουλάκης, Νεστερένκο, Λίτσι, Χατζής, Φαμέλης (54' Βουτσιώτης), Γιαννής (69' Γούμενος), Γεωργίου, Σελμανάι (64' Τσαγκάρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35