social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» σε ένα οκτάλεπτο η Άνοιξη, 3-0 το Κρυονέρι

«Καθάρισε» σε ένα οκτάλεπτο η Άνοιξη, 3-0 το Κρυονέρι

Μέσα σε ένα οκτάλεπτο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε τρία γκολ η Άνοιξη και «καθάρισε» το παιχνίδι με το Κρυονέρι.

Η ομάδα του Π. Γιαννενάκη επικράτησε με 3-0 για τη 17η αγωνιστική, ανεβαίνοντας «σκαλοπάτια» στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Στο 62ο λεπτό ο Ζαχαρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα, δίνοντας πέναλτι σε χέρι αμυνομένου και ο Παπιδάκης από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-0. Δύο λεπτά μετά (64') ο Βουγιουκλίδης δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Κακό και με πλασέ σημείωσε το 2-0, σε μία φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 69' ο Καλημέρης σκόραρε με σουτ από το ύψος της περιοχής (3-0) και η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος!

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σούζας-Ξουρίδας

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας (85' Μελαδάκης), Τορλαχίδης (76' Ανδρινόπουλος), Καλημέρης, Μανάλης, Χρονακόπουλος (76' Δρόσος), Κάμπας, Οσμενάι, Ι. Μπουγιούκας (46' Βουγιουκλίδης), Παπιδάκης, Κακός

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Ιωσήπου, Καραγιαννίδης (65' Φάρκωνας), Δεγαΐτας, Αλ. Παπούκας, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Χότζαι, Μαλάι (81' Γεωργίου), Αμπντουραχμάνι, Φειδαίος (73' Διγενής), Τσαγδής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35