social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε θέση η ΕΠΣΑΝΑ για τα επεισόδια στη Ρόδο και τη διαιτησία στη Βάρη

Πήρε θέση η ΕΠΣΑΝΑ για τα επεισόδια στη Ρόδο και τη διαιτησία στη Βάρη

Δύο σωματεία της Ανατολικής Αττικής που καταβάλουν την προσπάθειά τους στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της 20ης αγωνιστικής για διαφορετικούς λόγους.

Η μεν Θύελλα Ραφήνας για την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκαν μέλη της αποστολής της στο γήπεδο της Αφάντου στη Ρόδο, ο δε Αστέρας Βάρης για τη διαιτησία του Ανδρικόπουλου στην αναμέτρηση με τον Παναργειακό (1-2). Η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ πήρε επίσημη θέση σχετικά με τις δύο υποθέσεις, υπογραμμίζοντας σε επίσημη ανακοίνωσή της πως περιμένει παραδειγματικές τιμωρίες από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και προσθέτοντας πως «τυχόν ασυλία θα σημαίνει casus belli». Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τα πρωτοφανής αγριότητας επεισόδια που έγιναν κατά της αποστολής (βαρύτατες βιαοπραγίες σε παίκτες και αξιωματούχους )της ομάδας της Ένωσης μας Θύελλα Ραφήνας  στο ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ για όλες τις ομάδες ομάδες του 3ου ομίλου Γ΄ Εθνικής γήπεδο Αφάντου Ρόδου και μετά την εχθρική και «περίεργη» διαιτησία του Γ.Ανδρικόπουλου εναντίον του σωματείου μας Κυανούς Αστερά Βάρης στον εντός έδρας αγώνα  για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναργειακό αναμένουμε παραδειγματικές τιμωρίες. Τυχόν ΑΣΥΛΙΑ από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ (αδυνατούμε έστω και να το σκεφτούμε), θα σημαίνει casus belli.

ΥΓ. Τον αγώνα στη Βάρη παρακολουθούσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δ.Γιαρένης ο οποίος προσωπικά επικοινώνησε με τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ στέλνοντας ορισμένες από τις καθοριστικές φάσεις που εκθέτουν τον διαιτητή Γ. Ανδρικόπουλο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35