social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταπληκτικός ο Αήττητος Σπάτων, 4-1 στη Λούτσα τον ΑΟ Άρτεμις

Καταπληκτικός ο Αήττητος Σπάτων, 4-1 στη Λούτσα τον ΑΟ Άρτεμις

Μία εβδομάδα μετά το... εξωπραγματικό 6-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό, ο Αήττητος Σπάτων προχώρησε σε άλλη μία ευρεία επικράτηση, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα!

Η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου πέρασε σαν... σίφουνας από τη γειτονική Λούτσα, επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Άρτεμις, που δεν μπόρεσε να ενισχύσει τη συγκομιδή του σε μία στιγμή που το είχε ανάγκη.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Χοτζάι με σουτ (0-1), ενώ στο 45' ο Παπάζογλου με αριστερό, γυριστό σουτ σημείωσε το 0-2. Στο 49' ο Λύγκος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σεΐτι για το 0-3, για να έρθει η μείωση του σκορ στο 71' με σουτ του Χαλίλι (1-3). Τον τελευταίο... λόγο τον είπε ο Χοτζάι, ο οποίος έγραψε στο 93' το τελικό 1-4 με προσωπική ενέργεια και πλασέ.

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσέλιος-Βιτσεντζάτος

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Μπάκος, Αράπης, Διαμάντης (46' Λάπας (58' λ.τρ. Χότζα)), Σαντίκου, Χοτζάι, Τσιλιάκος (46' Ρούσης), Κοζανίδης, Καραβατάκης (46' Δανιήλ), Μασκλαβάνος, Ράσα (46' Χαλίλι)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Κονόμι, Τσουχλαράκης, Κουβαράς, Μουρούτης (56' λ.τρ. Σπανός), Τσιαχματιώτης (21' λ.τρ. Νταής), Καραγιάννης (66' Φυτιλής), Παπάζογλου, Σιάννης, Λύγκος, Σεΐτι, Χοτζάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35