social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» ελπίδας με Τσουμάνη στο Κορωπί ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (0-1)!

«Διπλό» ελπίδας με Τσουμάνη στο Κορωπί ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (0-1)!

Το έργο του για αποφυγή του υποβιβασμού παραμένει δύσκολο, όμως ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου είναι «όρθιος» και έτοιμος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις!

Η ομάδα του Γ. Μαγγίνα έβγαλε περίσσια ψυχικά και σωματικά αποθέματα στο γήπεδο «Α. Πρίφτης» και πήρε τεράστιας σημασίας νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΟ Κορωπί 1903! «Χρυσός» σκόρερ για τους ερυθρόλευκους αναδείχθηκε ο Τσουμάνης, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος και βρήκε δίχτυα στο 91ο λεπτό με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Τζήμα (0-1). Κατά τα άλλα, έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες, στο οποίο πάντως και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Αλεξόπουλος

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Μιχάλης Κάτσικας): Καραογλάνης, Μανασσής, Τρουπής (46' Τσιονάκας), Μανουσάκης, Φραγκής, Κουρούμα, Τρυφιάτης, Γκίκας, Βεϊόγλου (46' Κοκώνης), Μέγας (76' Αλεξίου), Φαμέλης (64' Γκοτζαμάνης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου, Μαγκανάρης, Γενούζης, Ψαρρός, Μηλιώνης, Κλωνάρης (58' Τσουμάνης), Μπαλωμένος, Τζήμας, Μαγγίνας, Τσώνος, Πανούσης (90' Λαμπράκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35