social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καλπάζει» προς την κούπα ο Κεραυνός Κερατέας (3-0 τον ΠΑΟ Κορωπί)!

«Καλπάζει» προς την κούπα ο Κεραυνός Κερατέας (3-0 τον ΠΑΟ Κορωπί)!

Με... σπασμένα φρένα τρέχει προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Κεραυνός Κερατέας και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τον σταματήσει!

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου πήρε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά με 3-0 απέναντι στον ΠΑΟ Κορωπί, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και κάνοντας άλλο ένα βήμα προς τα μπαράζ ανόδου.

Στο δημοτικό στάδιο Κερατέας οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δικαίως έφτασαν στην επικράτηση με «καθαρό» σκορ. Αφού πρώτα ο Σούλτσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σε ένα γκολ που δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, ο Ν. Βαγγέλη άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45+3') με κεφαλιά (1-0). Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0 στο 78' με ασύλληπτο σουτ από θέση εκτός περιοχής και τέσσερα λεπτά αργότερα (82') ο Πιέτρι έγραψε το τελικό 3-0 με αριστερό σουτ.

Διαιτητές: Νικολαΐδης, Βιτσεντζάτος-Κακάνης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Πιέτρι, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Ν. Βαγγέλη, Τραγουστής (81' Καπαματζιάν), Τζάκσον (81' Πασκάλ), Σούλτσε (60' Κρητικός), Μπουντόπουλος, Μαγγανάς (60' Κυριαζής (69' λ.τρ. Ντόβας))

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ (Μιχάλης Κάτσικας): Καραογλάνης, Βεϊόγλου (76' Γιαννής), Τρουπής, Μανουσάκης, Κουρούμα, Αλεξίου (76' Παντίδης), Τρυφιάτης (88' Ζαΐμι), Γκίκας, Γκοτζαμάνης (46' Κοκώνης), Μέγας (87' Φαμέλης), Μανασσής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35