social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα στον τελικό η Μαρκό, 3-0 στην Αρτέμιδα

Άνετα στον τελικό η Μαρκό, 3-0 στην Αρτέμιδα

Παραπάνω από τη... μισή δουλειά την είχε κάνει στο πρώτο ματς, πριν από δύο εβδομάδες, στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου.

Σήμερα (20/3) η Μαρκό σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, καθώς επικράτησε στο γήπεδο της Αρτέμιδος με 3-0 του ΑΟ Άρτεμις, ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες μετά το νικηφόρο 5-2 που είχε προηγηθεί. Στον τελικό του θεσμού η Μαρκό θα συναντήσει τον νικητή που θα προκύψει από τις αναμετρήσεις του Σαρωνικού Αναβύσσου με τον Αχαρναϊκό και τον οποίο θα μάθει την επόμενη Τετάρτη.

Στο σημερινό ματς η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 23ο λεπτό χάρη σε διαγώνιο σουτ του Καλέργη (0-1) και επτά λεπτά μετά (30') ο Ντότης με σουτ μετά από φάουλ και πάσα του Παυλίδη έγραψε το 0-2. Στο 55' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο σουτ του Κιούση και αφού πρώτα απέκρουσε και ο Ντόστης, ενώ στο 76' ο Παναγιωτάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Νικολαΐδης, Πρίφτης-Βογιατζής

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης (72' Μαγουλάς), Σιδέρης, Βίκτωρας, Μπίστουρας, Ρούσσης, Χότζα, Λαδάς (72' Ντολάνι), Μπέκας (62' Νικολάου), Ζέκιος, Χαλίλι, Τσιλιάκος

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Φρέρης, Μωραϊτάκης, Ριτσοτάκης, Μαρκοπουλιώτης (46' Παναγιωτάκης), Κιούσης(57' Αλεξίου), Παυλίδης (46' Χριστοφιλόπουλος), Ντότης, Καλέργης (57' Αθανασίου), Ευθυμίου, Σάμιος (46' λ.τρ. Γκαρτζονίκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35