social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεύτερος ο Αχαρναϊκός, υποβιβάστηκε το Κρυονέρι (3-0)

Δεύτερος ο Αχαρναϊκός, υποβιβάστηκε το Κρυονέρι (3-0)

Διαφορετικής απόχρωσης ήταν τα συναισθήματα που επικρατούσαν στο γήπεδο του Μενιδίου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αχαρναϊκού με το Κρυονέρι, που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0.

Χαράς για τους γηπεδούχους, που προσπέρασαν τον Σαρωνικό Αναβύσσου και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, λύπης για τους φιλοξενούμενους, που υποβιβάζονται στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου της Ανατ. Αττικής.
Μόλις στο 7ο λεπτό ο Βλαχίδης άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ (1-0) και στο 80’ ο Νατσιόπουλος μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Νάκας για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Καρδάμης με κοντινή κεφαλιά, αφού πήρε το «ριμπάουντ» μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Βλαχίδη.
Διαιτητές: Νικολαΐδης, Κωστάκης-Ξουρίδας
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Γερώνυμος (64’ Τσιμπουρλάς), Δ. Νάκας, Τσίκλος, Καρδάμης, Αντωνόπουλος, Βλαχίδης, Πινιώτης, Σερέπας (64’ Οικονόμου), Νατσιόπουλος, Σάκα (64’ Μαρτίνες)
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βέκιος, Κ. Νάκας, Γεωργίου, Αλ. Παπούκας, Μήτσης, Διγενής (69’ Χρ. Παπούκας), Χότζα (85’ Τουλάκης), Τσαπατσάρης, Τσαγδής (62’ Σιατραβάνης), Μαβίδης, Φάρκωνας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35