social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τερεζόπουλος: Σε έναν τελικό οι πιθανότητες είναι 50-50

Τερεζόπουλος: Σε έναν τελικό οι πιθανότητες είναι 50-50

Σε ρυθμούς τελικού βρίσκονται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Σαρωνικού και... όχι άδικα!

Η ομάδα της Αναβύσσου θα δώσει το «παρών» σε μία τέτοια στιγμή για πρώτη φορά στην ιστορία της και, ως εκ τούτου, το κίνητρο για διάκριση είναι υψηλό. Απέναντί της θα βρίσκεται μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, όπως είναι η Μαρκό, που θεωρητικά είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος υπενθυμίζει, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, πως σε αυτά τα παιχνίδια οι πιθανότητες είναι... 50-50!

«Δεν υπάρχει φαβορί γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι πιθανότητες είναι 50-50. Σίγουρα η Μαρκό έρχεται από ένα πρωτάθλημα ανώτερης καηγορίας, αλλά πιστεύω ότι, παρότι τη σεβόμαστε ως ομάδα και ως ιστορία, οι πιθανότητες είναι ίσες» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός, ενώ για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε έναν τέτοιο τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του Σαρωνικού. Ευχόμαστε να γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, να το χαρούν και οι δύο ομάδες, να το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει, ο οποίος ευχόμαστε να είναι αρκετός και πραγματικά ο καλύτερος να κερδίσει».

Ο Σαρωνικός θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Βάρης, με τον Γιώργο Δελαπόρτα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και τον Δ. Τερεζόπουλο να σημειώνει: «Έχει να αγωνιστεί περίπου τρεις μήνες, όμως θα είναι στην αποστολή. Προέρχεται από τραυματισμό και ευχόμαστε όλοι -αν και εφόσον μπορέσει- να αγωνιστεί για να βοηθήσει την ομάδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35