social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πακέτο στον Άγιο Στέφανο Μαγγίνας-Μαναλης

Πακέτο στον Άγιο Στέφανο Μαγγίνας-Μαναλης

Διπλή μεταγραφική επιτυχία για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου καθώς ήρθε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά τα κατατόπια του πρωταθλητισμού.

Ο λόγος για τον Σταύρο Μάναλη και τον ογκόλιθο Γιώργο Μαγγίνα οι οποίοι συμφώνησαν να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα την προσεχή περίοδο.

Η κίνηση αυτή δείχνει τους στόχους που θέτουν οι άνθρωποι από το μπογιάτι καθώς αποκτούν δύο ποδοσφαιριστές που ανήκαν στον Αστέρα Βάρης και κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περσινή περίοδο στην ΕΠΣΑΝΑ.

Το δελτίο τύπου

Ο Δημητρης Μακρης και η
 διοίκηση της ομάδας μας θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της για την καινούργια χρονιά ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μαγγίνα και Σταύρο Μαναλη.Δυο ποδοσφαιριστές γνωστούς τόσο για το ήθος τους όσο και για το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, ενισχύοντας έτσι τον περσινό κορμό της ομάδας μας,στη προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της νέας χρονιάς...
Σταύρο Μάναλη και Γιώργο Μαγγίνα καλώς ήλθατε στην οικογένεια του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου..Με χορηγο της φανελας ΑΝΔΡΙΑΣ ζαχαροπλαστεια!!!
Σας ευχόμαστε να είστε πάνω από όλα υγιείς και να ξαναζήσετε τη χαρά της κατάκτησης ενός ακόμα πρωταθλήματος.!!!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35