social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τάσος Παπαδόπουλος: «Ονειρική χρονιά για τον Απόλλωνα Ποντίων»

Τάσος Παπαδόπουλος: «Ονειρική χρονιά για τον Απόλλωνα Ποντίων»

Τον δικό του απολογισμό θέλησε να κάνει μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Ποντίων Τάσος Παπαδόπουλος.

 

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών ήταν εκείνος που με τις αποφάσεις του έστησε τον φετινό Απόλλωνα, τον οποίο οδήγησε στην πιο λαμπρή στιγμή της ιστορίας του, αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη και για το μέλλον. 

 

Σε αποκλειστική επικοινωνία που είχε με το Soccerlive.gr ο κ. Παπαδόπουλος μας δήλωσε:

 

«Μια ονειρική χρόνια έφτασε στο τέλος της. Η φετινή χρονιά θα μείνει για για πάντα χαραγμένη στις μνήμες όλων μας ως η σημαντικότερο στιγμή της ιστορίας της ομάδος μας έως και σήμερα. Όταν ξεκινούσαν πέρσι τέτοια εποχή τον σχεδιασμό της χρονιάς που θα ακολουθούσε κάνεις μας δεν φανταζόταν αυτό που πετύχαμε, ένα πρωτάθλημα αήττητο αλλα και την αναγνώριση όλων ως ένα σωματείο πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Πιστοί στο πλάνο που θέσαμε από όταν αναλάβαμε" η ομάδα να απαρτίζεται από παιδιά του τόπου μας"καταφεραμε μέσα σε 3 χρονιά η ομάδα να πρωταγωνιστει σε όποιο θεσμό και αν παίζει. Αυτη η προσπάθεια ήθελε και θέλει υπομονή, επιμονή και πίστη και αποδείξαμε ότι διοικηση ,ποδοσφαιριστές και κόσμος λειτουργωντας ως ένα σωμα-μια ψυχη ΟΛΑ μπορούν να συμβούν. Θελω να ευχαριστήσω τους πραγματικους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές μας και πραγματικά χαιρόμαστε που μέσα από όλη στην την προσπάθεια μας κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους και να γίνουν γνωστοί σε όλο το πανελληνιο αποτελώντας μήλον τής έριδος για πολλούς συλλογους. Δεν θα κλείσουμε τον δρόμο κανενός ακόμα και αν χρειαστεί να ξαναχτισιουμε την ομάδα μας από την αρχή αλλά ευχόμαστε οι επιλογές τους να είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα τους και να μην πέσουν σε παγίδες των γνωστών κορακιων όπως επεπραξαν και στο παρελθόν. Η ομάδα μας και την νέα χρονιά θα βασιστεί στις ιδιες βασεις που έχουμε θέσει από την αρχή. Με παιδιά που έχουν όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο και να αναδείξουν το ταλέντο τους ώστε να είμαστε το πιο σταθερό σκαλοπατι στο ξεκίνημα του ταξιδιού τους στον υπέροχο κόσμο του ποδοσφαίρου. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές βέβαια υπάρχουν και οι άνθρωποι της διοίκησης οι οποίοι κλέβοντας χρόνο από τις οικογένειες τους πρόσφεραν τα μέγιστα στις ανάγκες του Συλλόγου μας,χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Επίσης να ευχαριστήσω τον δωδέκατο μας παίκτη, αυτόν τον υπέροχο κόσμο μας που φέτος ήταν δίπλα μας ΠΑΝΤΟΥ, τραγουδώντας και φωνάζοντας σε όλες τις έδρες και σε οποιοδηποτε αποτέλεσμα υπέρ ή κατά μας δείχνοντας έμπρακτα την πραγματική και ανιδιοτελή αγάπη που έχουν για την ομάδα μας. Θα είναι άδικο να μην συγχαρώ την ΕΠΣΔΑ για τις καλύτερες διαιτητικές παραστάσεις που έχω δει σε πρωτάθλημα ερασιτεχνικων κατηγοριών. Για το τέλος άφησα τον Δήμαρχο μας κ.Νικο Μελετίου, ο οποίος πάντα ήταν δίπλα μας σε ό,τι του ζητήσαμε όπως άλλωστε έχει αποδείξει τόσα χρόνια σε όλους τους συλλόγους του τόπου μας αλλά και σε όσους θέλουν να "ψηλωνουν" τον Ασπροπυργο.

Υ.Γ. Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των χορηγών μας θα γίνει ξεχωριστά και ονομαστικά σε νέα ανακοίνωση».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35