social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αύριο(30/8) η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές στην ΕΠΣΔΑ

Αύριο(30/8) η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές στην ΕΠΣΔΑ

 
Αύριο ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχών στα πρωταθλήματα, αλλά και στο Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν αναμένεται να υπάρξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μεγάλη διαφορά, σε σχέση με την περσινή χρονιά. 

Στην Α' Κατηγορία όπως όλα δείχνουν θα δηλώσουν συμμετοχή όλα τα σωματεία που λάβανε μέρος και πέρσι, συν φυσικά τους Μανδραϊκό και Αίαντα Παραλίας, που ανήλθαν φέτος. 

Από την άλλη μεριά, στη Β' Κατηγορία θα έχουμε την επανεμφάνιση του Θρασύβουλου, αλλά και αναπτυξιακές ομάδες των Βύζαντα Μεγάρων, Πανελευσινιακού, Μεγαρικού και Μανδραϊκού.   Υπήρχαν φήμες για μη συμμετοχή κάποιων ομάδων ομάδων, που όμως τελικά φαίνεται να μην επιβεβαιώνονται. Επίσης, πολύ δύσκολα θα λάβει μέρος ο Αστέρας Άνω Λιοσίων, καθώς παρά τη διάθεση της διοίκησης να λάβει συμμετοχή, δεν πληροί της προϋποθέσεις του μητρώου, για να μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ΑΕ Ζεφυρίου, καθώς γίνονται προσπάθειες από κάποιους το τελευταίο διάστημα έστω και την τελευταία στιγμή να κατεβάσουν την ομάδα, με τα χρονικά περιθώρια όμως επίσης να στενεύουν. Αναφορικά με τους Λύκους Δυτικής Αττικής και τη νέα χρονιά θα δραστηριοποιηθούν μόνο σε επίπεδο υποδομών. 

Τέλος, αναφορικά με το Κύπελλο η συμμετοχή είναι υποχρεωτική σε όλες τις Κατηγορίες, διαφορετικά σε αντίθετη περίπτωση, ομάδα που δεν κατέβει, βάση προκήρυξης το σωματείο θα επιβαρυνθεί με πρόστιμο 500 ευρώ βάση προκήρυξης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35