social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα πρόκριση ο ΠΑΟΚ Μάνδρας, 4-2 στην παράταση τον γενναίο Αστέρα Μαγούλας

Νέα πρόκριση ο ΠΑΟΚ Μάνδρας, 4-2 στην παράταση τον γενναίο Αστέρα Μαγούλας

 

Δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στο Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ Μάνδρας. Η ομάδα του Γιάννη Μπότση λύγισε στην παράταση με 4-2 τον Αστέρα Μαγούλας των 10 παικτών και συνεχίζει στη διοργάνωση. 

Ήταν ένα άκρως απολαυστικό παιχνίδι, με πολλά γκολ και διακυμάνσεις στο σκορ. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Μπέχλη στο 10', για να γυρίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πριν το ημίχρονο με τέρματα των Μανασίδη(21') και Χιονίδη(37'). 

Ο Αστέρας ισοφάρισε πάλι με τον Γουβαλάρη στο 66', στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί όμως η ομάδα του Δήμου Ρόκα αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο, καθώς στις καθυστερήσεις της κανονικής διάκρειας(91'), αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λογοθέτης Α. 

Στην ημίωρη παράταση ο ΠΑΟΚ Μάνδρας εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημά του και έφτασε στο τελικό 4-2 και την πρόκριση με γκολ των Τσιανάκα(99') και Ζεϊτινίδη(119'). 

Διαιτήτευσε ο Γιαπιτζόγλου. 

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Στεφανίδης, Παπαδόπουλος(71' Μαυρίδης), Δανιηλίδης, Μιχαηλίδης(111' Στύλλα), Στυλίδης, Τζανέτος(55' Ζεϊτινίδης), Μανασίδης Α.(114' Τσέκα), Τεπέτωβ(91' Παπακωνσταντίνου), Χιονίδης, Τσιανάκας, Σιδηρόπουλος(55' Μπόνος). 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Πορανίδης, Γουβαλάρης, Πέππας, Λογοθέτης Φ., Μπέχλης, Λογοθέτης Α., Χαλκίδης(96' Τσιφρικάς), Ράλλης(85' Παπαβασιλείου), Μυρσινιάς, Μοίρας(71' Οικονομόπουλος Μ.), Αγγελακόπουλος(55' Κώνστας). 


Σχετικά άρθρα

Μανδραϊκός: Αποχαιρέτησε τον Λόλι

Ζωφριά: «Ας είμαστε μια φορά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Βόμβα με Πασαλίδη ο Μανδραϊκός!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35