social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος πρώτος ο Μανδραϊκός, πήρε το ντέμρπι 1-0 τον Απόλλωνα Ποντίων

Μόνος πρώτος ο Μανδραϊκός, πήρε το ντέμρπι 1-0 τον Απόλλωνα Ποντίων

 

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς πήρε ο Μανδραϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Ποντίων. Η ομάδα του Γιώργου Σωτήρχου ανταποκρίθηκε απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές , τους οποίους λύγισε δύσκολα με 1-0 και διατηρεί το νικηφόρο σερί της από την έναρξη της χρονιάς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Απόλλων Ποντίων ηττήθηκε σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από...18 μήνες, καθώς τελευταία ήττα ήταν στις 17/4/2022, την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2021-2022, 2-0 από τον Σκορπιό Φυλής. 

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έκρινε το μεγάλο ντέρμπι με ασύλληπτο σουτ του Φραγκόπουλου στο 24'. Οι Πόντιοι στη συνέχεια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουν να τις αξιοποιήσουν. 

Οι νικητές στο 82' έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Φυσαράκη με δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτήτευσε ο Ντάουλας. 
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μαβίδης, Βλάχος(66' Φυσαράκης), Φραγκόπουλος, Τζαφεράκος, Παντίδος, Λάμπρου, Γιουκαρής, Παροτσίδης(80' Έβερετ), Χαλβατζίου, Πασαλίδης Χ.(80' Γεωργιάδης), Λελούδας(70' Βόγκα). 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσούλφας, Παπαδόπουλος(72' Πουρουζίδης Δ.), Χαλκιόπουλος(85' Σεμερτζίδης), Κουραβέλας, Πετσίτης, Κολλόλλι, Λάσκος, Αλίκια(61' Μαυράκης), Χαλίλι(46' Μπουρτένης), Ατματσίδης, Αθανασιάδης(85' Πουρουζίδης Ν.). 


Σχετικά άρθρα

Μεγάλη επιστροφή Τάσου Παρασίδη στον Ακράτητο

Νέα προσθήκη με Ζέρβα η ΑΕ Ζεφυρίου

Πέρασε και από τη Φυλή η Δύναμη Ασπροπύργου, 2-0 το Θρασύβουλο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35