social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από 2-0 η Νέα Πέραμος 2-2 τον Αστέρα Μαγούλας

Από 2-0 η Νέα Πέραμος 2-2 τον Αστέρα Μαγούλας

Με ψυχικά απόθεματα προς το τέλος του ματς η Νέα Πέραμος πέρασε αλώβητη από το γήπεδο της Μαγούλας ισοφαρίζοντας σε 2-2 τον τοπικό Αστέρα, ο οποίος είχε προηγηθεί 2-0. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 44' με τον Κουφή, τέρμα το οποίο όμως ακυρώθηε από το διαιτητή Σαφούρη για επιθετικό φάουλ(χέρι), φαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα. 

Στην επανάληψη το σύνολο του Δήμου Ρόκα πήρε διπλό προβάδισμα με γκολ των Πέππα(51') και Λογοθέτη Α.(68'),  ενώ είχε και τρία δοκάρια με τους Μπάλα, Λογοθέτη Α. και Κώνστα, ευκαιρίες που στην πορεία του ματς φάνηκε ότι της κόστισαν. 

Η Νέα Πέραμος του Κώστα Πατσιονίδη αρνήθηκε να χάσει και έφτασε στο τελικό 2-2 με γκολ των Πετρόπουλου(78') και Γεωργιάδη(85'). 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Πορανίδης, Μυρσινιάς, Λογοθέτης Φ., Γουβαλάρης, Πέππας(74' λ.τρ. Οικονομόπουλος), Μπάλα, Μιχαήλος, Ράλλης, Κώνστας, Χαλκίδης(62' Λογοθέτης Α.), Μοίρας(56' Καναβός). 

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Μποζίκης, Χατζιάδης(58' Πνευματικάκης), Μπριάνας, Ζουμπλιός Β., Πατσιονίδης, Γεωργιάδης, Τσακάι(81' Ζουμπλιός Ι.), Ζέκα, Κουφής(74' Πετρόπουλος), Σεβαστής, Κάντρο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35