social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣΔΑ ο Γιάννης Τζανόπουλος

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣΔΑ ο Γιάννης Τζανόπουλος

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιάννης Τζανόπουλος, που αυτή τη στιγμή είναι και μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην Ένωση. 

Ακολουθεί η επιστολή που μας έστειλε: 

«Στις 22 Ιανουαρίου 2024 η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής εκλέγει επιτέλους νέο και κανονικό Δ.Σ.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την εκλογική «παρωδία» από την απερχόμενη διοίκηση Τζαφέρη, η οποία για να επικρατήσει, καταστρατήγησε τον αθλητικό νόμο και επέτρεψε να ψηφίσει σωματείο που δεν ήταν στην κατάλογο της ΓΓΑ.
Η καραμπινάτη αυτή παράβαση καταγγέλθηκε από μένα και τους συνεργάτες προέδρους σωματείων της Δυτικής Αττικής τόσο στην ΓΓΑ και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά.
Η έκπτωση της διοίκησης που αναδείχτηκε από τις προηγούμενες εκλογές με τρόπο που αποτέλεσε ντροπή για την τοπική κοινωνία μας αλλά και οι αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις – κόλαφος για πρόσωπα, κέντρα, παράκεντρα, ήταν η απόδειξη της καταδυνάστευσης του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής για αλλότριους σκοπούς. Τα «μαγειρέματα» και οι εξαρτήσεις δεν πέρασαν… Οσο και αν προσπάθησαν ο «αόρατος» πρόεδρος και το «αποδεκατισμένο» συμβούλιο.
Διορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο προσωρινή Διοίκηση στην οποία η απερχόμενη διοίκηση προσπάθησε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της με παρεμβάσεις και εξωγενείς παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του παρασκηνίου κατά τη πάγια τακτική τους.
Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν… Ο αγώνας που γίνεται τον τελευταίο χρόνο από την ομάδα μας «ΕΠΣΔΑ από την αρχή» κατά κοινή ομολογία έχει αποδώσει και έχει αναγνωριστεί από όλους. Έφερε στο προσκήνιο όλα τα προβλήματα που κρύβονταν επιμελώς «κάτω από το χαλί». Αποκάλυψε τις μεθοδεύσεις όσων παρασιτικά ζούσαν απ’ αυτό και έχουν αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Συσπείρωσε και ανέδειξε δυνάμεις που κατέθεσαν ιδέες – προτάσεις για να καταρτιστεί ένα πρόγραμμα αναγέννησης του ποδοσφαίρου μας.
Ηρθε η ώρα όμως η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής να αλλάξει οριστικά σελίδα και να πάει στην νέα εποχή και τις νέες απαιτήσεις που αυτή επιβάλλει.
Δηλώνω λοιπόν ξανά παρών για την Προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής. Ας γίνουν αυτές οι εκλογές το εφαλτήριο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο μας, ας γίνουν οι εκλογές αυτές αφορμή να συνεργαστούμε και να εργαστούμε για το καλό των σωματείων. Αυτά είναι η ΕΠΣΔΑ, αυτά οφείλουμε να στηρίξουμε, αυτά πρέπει να είναι προτεραιότητα και θα είναι.
Πλαισιώνομαι από μια μεγάλη ομάδα νέων, ικανών και καταξιωμένων ανθρώπων. Εχουμε εκπονήσει πρόγραμμα ανάπτυξης για την εφαρμογή του οποίου ζητούμε να κριθούμε.
Όλα έχουν δρομολογηθεί για να βάλουμε σε μια τάξη την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής. Πέντε χρόνια χρονιά χάθηκαν, έχουμε δουλειά μπροστά μας αλλά η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν σταματά και θα καλύψουμε τον χαμένο χρόνο.
Πλέον η δυναμική μας δεν ανακόπτεται…
Με εκτίμηση
Τζανόπουλος Γιάννης
Δημοσιογράφος (Μέλος της ΕΣΗΕΑ)
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣΔΑ». 

Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Έκλεισε στις 24/4 στα Μέγαρα ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ

Τα πλήρη αποτελέσματα στην ΕΠΣΔΑ(10-11/2)

Δυσαρέσκεια Πανελευσινιακού για τον ορισμό του διαιτητή Σπήλιου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35