social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζωφριά: «Προκλητική η διαιτησία του Χρέλια»

Ζωφριά: «Προκλητική η διαιτησία του Χρέλια»

 Από το ΔΣ της Ζωφριάς εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το 2024 δεν "μπήκε" καλά για την ομάδα μας, αφού οφείλουμε, με αφορμή όσα ξένα προς το ποδόσφαιρο συνέβησαν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ν' ασχοληθούμε με την προκλητική διαιτησία του κ. Χρέλια στον χθεσινό αγώνα με το γειτονικό σωματείο του Σκορπιού.
Είδαμε έναν βαριεστημένο διαιτητή, προφανώς... κατάκοπο από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να... βγάλει το 90λεπτο, για να δικαιολογήσει την αμοιβή του! Το αποτέλεσμα της μη τήρησης του πειθαρχικού κώδικα, είναι ο σοβαρότατος τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών μας, σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 20 λεπτών και απόρροια δύο "βάναυσων χτυπημάτων", όπως χαρακτηριστικά αναγράφει το ιατρικό δελτίο του ΚΑΤ.
Στη μία περίπτωση μάλιστα -προκειμένου να γίνει αντιληπτή η βιαιότητα του χτυπήματος- είναι εμφανές το νούμερο του παπουτσιού που φορούσε ο αντίπαλος! Μάλιστα, πρόκειται για χτύπημα από πίσω, εκτός φάσης, μιας και η μπάλα είχε φύγει απο τα πόδια του ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος κινδύνευσε και με δεύτερο τραυματισμό από το πέσιμο σε σημείο πολύ κοντά στον πάγκο μας... Στη δεύτερη περίπτωση, η σφοδρότητα του χτυπήματος ήταν τέτοια που όλοι στο γήπεδο ήμασταν... σίγουροι ότι έσπασε το πόδι του!
Όλοι γράψαμε; Λάθος... Ο "άρχοντας" του αγώνα, Χρέλιας, από τον... θρόνο του, το κέντρο του γηπέδου, χαλαρά, σφύριξε, χαλαρά, κινήθηκε προς το μέρος του τραυματία ποδοσφαιριστή, κι αφού βεβαιώθηκε ότι σφάδαζε από τους πόνους και δεν μπορούσε να συνεχίσει αποφάνθηκε -επίσης χαλαρά- πως πρέπει να τιμωρήσει τον αντίπαλο με κίτρινη κάρτα! Το να κάνει λάθος ένας διαιτητής, το καταλαβαίνουμε. Tο να μην εφαρμόζονται οι κανονισμοί ΟΧΙ.
Εκτός κι αν δεν τους γνωρίζει! Εμείς ως Δ.Α.Ο. Ζωφριάς πιστεύουμε ότι το ζητούμενο, ειδικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο και υπηρετούμε, είναι να βγαίνουν ΟΛΟΙ υγιείς από το γήπεδο, ώστε να μπορούν ν' ανταποκρίνονται και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Γι' αυτό, εντός του γηπέδου, ο διαιτητής έχει την ευθύνη. Εν προκειμένω, η κακή ή επαναλαμβάνουμε η άγνοια τήρησης των κανονισμών αφήνει εκτός εργασίας τους ποδοσφαιριστές μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μετά απ' όλα αυτά αναρωτιόμαστε αν ο συγκεκριμένος "λειτουργός" του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και οι δύο βοηθοί του, αξιολογούνται σχετικά με τις διαιτητικές τους γνώσεις και την εφαρμογή τους. Όπως και να' χει το ευτυχές θα ήταν εμείς ως Δ.Α.Ο. Ζωφριάς να μην ξαναγίνουμε... μάρτυρες των γνώσεών τους, καθώς θ' αναγκαστούμε να παίζουμε στο υπόλοιπο πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές τα... μέλη της διοίκησης!
Για κατακλείδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το γειτονικό και φιλικό σωματείο του Σκορπιού και να το διαβεβαιώσουμε ότι θα τύχει ανάλογης -ου μην και καλύτερης- φιλοξενίας στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
Υ.Γ. Καλό ή μάλλον χρήσιμο θα ήταν στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες, ακόμα και σ' αυτό το επίπεδο, να υπάρχουν νερό, πάγος, φορείο, καθώς και να υπάρχει η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης του ασθενοφόρου στα αποδυτήρια, ώστε να μην χρειάζεται να διανύουμε σχεδόν 100 μέτρα με τον τραυματία παίκτη στα χέρια.
Καλή ποδοσφαιρική -κι όχι μόνο- χρονιά». 

Σχετικά άρθρα

Ανέλαβε τον Μανδραϊκό Β' ο Γιώργος Σωτήρχος

Περνούν εκ νέου σε απολογία σήμερα(1/4) Απόλλων Ποντίων και Μανδραϊκός

Στο 1-1 Μανδραϊκός Β' και Θρασύβουλος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35