social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κινδύνευσε ο Μανδραϊκός αλλά...5-2 τον Πυρρίχιο

Κινδύνευσε ο Μανδραϊκός αλλά...5-2 τον Πυρρίχιο

Ολική ανατροπή για τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό. Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη βέρθηκε να χάνει στο 30' με 2-0 από τον ανανεωμένο Πυρρίχιο, όμως με σοβαρότητα και ψυχραιμια στη συνέχεια γύρισε εύκολα το ματς σε 5-2, ενώ θα μπροούσε να είχε πετύχει και πολύ περισσότερα. Έτσι συνεχίζει να έχει την διαφορά ασφαλείας των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Ασπρόπυργο. 

Ο ενισχυμένος τελευταία Πυρρίχιο έδειξε σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης, όμως χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να έχει διάρκειά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  2-0 με πέναλτι του Κουσίδη στο 28' και γκολ του Αγγελιδάκη στο 29'. 

Ο Μανδραϊκός παρά το σοκ, άρχισε να συνέρχεται και από εκείνο το σημείο και μετά κυριάρχησε στο παιχνίδι, καθώς πέτυχε πέντε γκολ, ενώ είχε και... έξι δοκάρια. 

Δύο τέρματα σημείωσε ο Χαλβατζίου(37', 86') και από ένα οι Λελούδας(46'), Φραγκόπουλος(61') και Πασαλίδης(80'). 

Διαιτήτευσε ο Χρόνης.  
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μαβίδης, Φυσαράκης, Φραγκόπουλος, Λογοθέτης Φ.(46' Λογοθέτης Α.), Παντίδος, Γιουκαρής(87' Κόρμαλης), Λελούδας(83'  Χαλκίδης), Γκαβζίδης(77' Γεωργιάδης(87' Βούκα), Στίσι, Πασαλίδης, Χαλβατζίου. 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Ζερζελίδης, Ερμπαλίδης, Βασιλειάδης, Παπασπυρόπουλος, Πιπερίδης Ι.(65' Σακίδης), Πιπερίδης Γ.(83' Ντανούσι), Τσεβάς, Μιχαηλίδης(83' Φωτιάδης), Νταγιάντας, Κουσίδης, Αγγελιδάκης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35