social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο προβάδισμα τίτλου ο Μανδραϊκός, σάρωσε με 5-1 τη Νέα Πέραμο

Μεγάλο προβάδισμα τίτλου ο Μανδραϊκός, σάρωσε με 5-1 τη Νέα Πέραμο

 Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Μανδραϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νέα Πέραμο, την κατέβαλε με το ευρύ 5-1 στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας και αύξησε τη διαφορά του στους επτά βαθμούς από τον δεύτερο Ασπρόπυργο που στραβοπάτησε. Έτσι απέκτησε πλέον σαφές προβάδισμα στην υπόθεση τίτλου. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Ελευσίνας, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση...

Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη ήταν καταιγιστική από το πρώτο μέρος, καθώς βρέθηκε να προηγείται 3-0 με γκολ των Πασαλίδη(10' πέναλτι), Στίσι(26') και Φραγκόπουλου(37'). 

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Τοπτίδη, ο οποίος νικήθηκε δύο φορές από τον γκολκίπερ Μαβίδη, που απέκρουσε τόσο την εκτέλεση όσο και το «ρμπάουντ». 

Ο Μανδραϊκός έκανε το 4-0 με το δεύτερο γκολ του Πασαλίδη στο 52', για να μειώσει η Νέα Πέραμος με εύστοχο αυτή τη φορά πέναλτι του Τοπτίδη(65'). Οι γηπεδούχοι έχασαν και εκείνοι πέναλτι, το τέταρτο συνολικά που έδωσε στη συνάντηση ο διαιτητής Ντάουλας, με τον Πασαλίδη που το εκτέλεσε να στέλνει την μπάλα άουτ. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 89' ο Χαλβατζίου. 

Διαιτήτευσε ο Ντάουλας. 
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μαβίδης, Φυσαράκης(59' Καλικαντής), Φραγκόπουλος, Λαμπρίδης, Παντίδος, Γιουκαρής(77' Λογοθέτης Α.), Λελούδας(67' Κακοσίμος), Γκαβζίδης(67' Πετσίτης), Στίσι(77' Χαλκίδης), Πασαλίδης, Χαλβατζίου. 

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Ρήγας, Μυρτάι, Μπριάνας(75' Ζουμπλιός Ι.), Σεβαστής, Αλέξη, Γεωργιάδης, Μπάμπαλος(46' Δουκάκης), Νάκος(46' Πνευματικάκης), Ζουμπλιός Β.(75' Σούλα), Τοπτίδης(85' Μουτσάι), Δράγασης. 


Σχετικά άρθρα

Αλύγιστη η Ζωφριά, 4-3 τη Νέα Πέραμο

Δύσκολα ο Πυρρίχιος απέκλεισε με 1-0 τον Ευκλείδη

Τα πλήρη αποτελέσματα στην ΕΠΣΔΑ(4-5/11)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35