social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στα Άνω Λιόσια ο Απόλλων Ποντίων, 3-1 τον Σκορπιό Φυλής

Διπλό στα Άνω Λιόσια ο Απόλλων Ποντίων, 3-1 τον Σκορπιό Φυλής

Με νίκη συνέχισε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Απόλλων Ποντίων. Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου λύγισε στα Άνω Λιόσια με 3-1 τον Σκορπιό Φυλής και παραμένει σε επαφή με την κορυφή.  

Ο αγώνας στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Τσαλερίδη του Απόλλωνα στο 75', ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Πουρσανίδης(19'), Σιδηρόπουλος(45') και Αθανασιάδης(72'), ενώ έχασαν και πέναλτι στο 24' με τον Σπυρίδη(μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος).  Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 2-1 με πέναλτι του Δημητρόπουλου στο 59'. 

Από τον τραυματισμό του Τσαλερίδη και μετά(75') ο Απόλλων συνέχισε με δέκα, καθώς είχε πραγματοποιήσει όλες του τις αλλαγές. 
Διαιτήτευσε ο Λάμπρου. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Δημητρόπουλος(46' Οικονομόπουλος), Ντούκας, Πασσαδάκης(77' Κοτσώνης), Αντωνόπουλος, Πατραμάνης, Τσικρικάς, Κίτσας Β.(65' Τσούμπας Ε.), Χριστοδούλου(65' Κίτσας Ρ.), Δημητρόπουλος(77' Τσούμπας Σ.), Παπαγεωργίου. 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσούλφας, Τσαλερίδης, Στάθης(38' Αθανασιάδης), Πουρουζίδης(60' Παπαδόπουλος), Πετσίτης, Νίκας(38' Κουραβέλας), Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος(73' Σούμπασι), Πουρσανίδης, Καραπάτης(38' Πρέσσας), Δανιηλίδης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35