social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλούνται εκ νέου Απόλλων Ποντίων και Μανδραϊκός στην Π.Ε. της ΕΠΣΔΑ

Καλούνται εκ νέου Απόλλων Ποντίων και Μανδραϊκός στην Π.Ε. της ΕΠΣΔΑ

 

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Απόλλωνα Ποντίων και του Μανδραϊκού. Οι δύο ομάδες κατέθεσαν έφεση στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔΑ προς την αντίστοιχη Επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια με τους πυροβολισμούς στον μεταξύ τους αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Γκορυτσάς και μάλλον με αυτή την κίνηση βάλανε...«αυτογκόλ» στον εαυτό τους. Η Επιτροπή της ΕΠΟ απεφάνθη σήμερα και ουσιαστικά όχι απλά ακύρωσε την απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΣΔΑ, αλλά έστειλε ξανά για εκδίκαση την υπόθεση πίσω, καθώς βάσει του σκεπτικού της η απόφαση της Ένωσης είχε αρκετές ελλείψεις, τόσο στις απολογίες και τις κλητεύσεις, αλλά κυρίως στην αιτιολόγηση της απόφασης και στο εδάφιο που χρησιμοποίησε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔΑ αναμένεται να καλέσει εκ νέου τα δύο αυτά σωματεία για να απολογηθούν, πιθανό την επόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου. Η Επιτροπή της Ένωσης θα κληθεί να αποφασίσει εκ νέου, με διαφορετικό σκεπτικό, γεγονός που αλλάζει πολύ τα δεδομένα τόσο για την τιμωρία των δύο ομάδων, αλλά φυσικά και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Π.Ε. της ΕΠΣΔΑ είχε επιβάλει ποινές μηδενισμού των δύο ομάδων στο μεταξύ τους αγώνα, μείον έναν βαθμό και στους δύο από τη βαθμολογία και χρηματικά πρόστιμα 800 ευρώ στον Μανδραϊκό και 400 στον Απόλλωνα Ποντίων. 

Η σημερινή απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ουσιαστικά «άδειασε» την ΕΠΣΔΑ, καθώς φάνηκε αρκετά πρόχειρη στον τρόπο που παρουσίασε τα γεγονότα, σε ένα τόσο βαρύ περιστατικό που συνέβη σε ένα από τα γήπεδά της. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35