social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη σωτηρίας στο φινάλε ο Πυρρίχιος, 2-0 τον γειτονικό Αίαντα Παραλίας

Νίκη σωτηρίας στο φινάλε ο Πυρρίχιος, 2-0 τον γειτονικό Αίαντα Παραλίας

Την πιο σημαντική νίκη στη χρονιά σημείωσε σήμερα ο Πυρρίχιος, καθώς κατέβαλε στο τοπικό ντέρμπι στα τελευταία λεπτά με 2-0 τον γειτονικό Αίαντα Παραλίας στη Γκορυτσά και πλέον ελπίζει βάσιμα για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να κυνηγάνε περισσότερο τη νίκη, καθώς το ματς αυτό αποτελούσε τελικό σωτηρίας. Δύο φορές είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε προσπάθειες των Τσεβά(42') και Νταγιάντα(61'). 

Στο 74' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, με τον Αίαντα να μένει με δέκα, λόγω αποβολής του Ρούπα με δεύτερη κίτρινη, απόφαση που έφερε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων στο διαιτητή Αλιάγα, θεωρώντας καιτις δύο κίτρινες υπερβολικές. 

Ο Πυρρίχιος πίεσε και κατάφερε στο 85' να κερδίσει πέναλτι και αποβολή του Σταθακόπουλου, που απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο πολύπειρος Κουσίδης ανοίγοντας το σκορ, για να τελειώσει το ματς στο 94' ο Νταγιάντας. 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Θεοδώρου, Ερμπαλίδης, Τσεβάς, Παπαδόπουλος, Πιπερίδης Ι.(93' Σακίδης), Παπασπυρόπουλος, Κορωναίος(70' Φετφατσίδης), Βαλμάς(42' Σταθαράς), Νταγιάντας, Κουσίδης, Αγγελιδάκης. 

ΑΙΑΣ: Κλαδάς, Σταθακόπουλος, Ντούρος, Τυρλής Η., Ρετζέπης, Ρούπας, Δρούγος, Τζούντι, Ρούπλλι(61' Ανδρουτσόπουλος), Αμπαζάι(61' Καρόλι), Διονυσόπουλος(73' Σουλένι). 


Σχετικά άρθρα

Θρίαμβος για την ΑΕ Ζεφυρίου, 5-0 τον αγνώριστο Ίκαρο Νεοκτίστων

Με λυτρωτή Λελούδα αγχωτικό 3-0 ο άχαστος Μανδραϊκός επί του Αίαντα Παραλίας

Θέμα Soccerlive: Για την ανατροπή με Δημήτρη Καλύκα στον πάγκο του ο Ασπρόπυργος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35