social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ολική ανατροπή ο Ηρακλής Ελευσίνας, από 0-2 σε 4-2 τον ενθουσιώδη Εθνικό Πανοράματος

Ολική ανατροπή ο Ηρακλής Ελευσίνας, από 0-2 σε 4-2 τον ενθουσιώδη Εθνικό Πανοράματος

Ο νεανικός Εθνικός Πανοράματος προηγήθηκε με 2-0, αλλά τα βάζει με την απειρία του, καθώς ο Ηρακλής κατάφερε στην επανάληψη ανεβάζοντας στροφές να γυρίσει το σκορ και να επικρατήσει προς το τέλος με 4-2. 

Οι γηπεδούχοι που παίζουν κυρίως με παιδιά των ακαδημιών παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί για περίπου μία ώρα και πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-0, χάρη σε τέρματα των Βασίλη(19') και Τσουραμάνη(52'). 

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο αφυπνίστηκαν και αφού μείωσαν στο 54' με τον μόλις νεοσειλθέντα Παπασταματίου, ισοφάρισαν λίγο αργότερα με τον Γκόρο(57'). Ο τελευταίος έβαλε τον Ηρακλή για πρώτη φορά μπροστά στο 86', για να «κλειδώσει» το ματς στο 88' ο Τσακουρίδης.  

Διαιτήτευσε ο Γιαπιτζόγλου. 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βασιλόπουλος, Αθανασίου(89' Μπουρκουράς), Λαμπρινόπουλος(89' Αλεξίου), Παπουτσάκης(89' Σιδηρόπουλος), Ζαρκαδάκης, Βαρυθυμιάδης, Μανουσάκης(89' Μαχαίρας), Βασίλης, Τσουραμάνης, Τσουλούφης(62' Νιάρος), Συψής. 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πεπονής, Βόγλλης, Πούπου(50' Μουκάι), Πουρής, Μυλούλης, γκόρος, Τσακουρίδης, Μαγγανάς, Ζυκάι(46' Παπασταματίου), Μαρινόπουλος, Ζαχαριάδης(89' Γιοβάνβιτς).  

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: «Κάτοικος» Ασπροπύργου και ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης

Αποχωρεί από τη Μικρασιατική ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Φιλίππου

Μανδραϊκός: Αποχαιρέτησε τον Λόλι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35