social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το μυαλό στο Καρπενήσι κόντρα στην Κορωνίδα ο Περαμαϊκός

Με το μυαλό στο Καρπενήσι κόντρα στην Κορωνίδα ο Περαμαϊκός

 
Με το μυαλό του στο Καρπενήσι, όπου ο τοπκός Αίολος φιλοξενεί τον Ελλοπιακό, θα υποδεχτεί σημερα (17.00 γήπεδο Περάματος "Παντελής Αντωνίου") ο Περαμαϊκός την πρωταθλήτρια Αργολίδας Κορωνίδα Κοιλάδας στον τελευταίο του αγώνα για τον 6ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.
 
Οι παίκτες του Αχιλλέα Ανδριαννάκη στοχεύουν στη νίκη αφενός μεν για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για την κατάληψη της 3ης προνομιούχου θέσης, αφετέρου δε για να δώσουν μια τελευταία χαρά στον κόσμο τους σε μια χρονιά που τελειώνει σήμερα. Ελπιζοντας σε πιθανό στραβοπάτημα του Ελλοπιακού (ισοπαλία η νίκη του Αίολου σήμερα και νίκη της ομάδας μας, σημαίνει αυτόματα άνοδο στη Γ' Εθνική), ο Περαμαικός θα δώσει σήμερα την τελευταία του "παράσταση" κόντρα σε μια ομάδα που την τελευταία δεκαετία έχει αναρριχηθεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της περιοχής της, έχοντας κατακτήσει δυο Πρωταθλήματα και δυο Κύπελλο Αργολίδας από το 2014. Στη φετινή χρονιά, ήταν σαρωτική στο τοπικό πρωτάθλημα κερδίζοντας το με διαφορά 9 βαθμών από τον δεύτερο και σημειώνοντας 93 τέρματα. Έδρα της είναι το νησάκι Κορωνίδα στον κόλπο της Κοιλάδας, χρώματα της το μπλε΄και το άσπρο και έχει ιδρυθεί το 1972. Με τον Περαμαϊκό δεν έχει βρεθεί αντίπαλος ξανά στο παρελθόν, ενω στα φετινά μπαράζ δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, κατακτώντας 4 βαθμούς στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ! ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35