social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαλαδάκης: Δύσκολο να πάρουν οι παράγοντες την ευθύνη

Μαλαδάκης: Δύσκολο να πάρουν οι παράγοντες την ευθύνη

Ο Γιώργος Μαλαδάκης διαχρονικά είναι ένα πρόσωπο που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο πρωτάθλημα του Πειραιά από το πόστο του παράγοντα.

Ως κύριος χρηματοδότης του Ήφαιστου Νικαίας, προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό και αυτό φάνηκε από την προσπάθεια που έγινε φέτος εντάσσοντας στο ρόστερ του συλλόγου παίκτες που είναι συνυφασμένοι με τον πρωταθλητισμό.

Ενδεικτικό σε όλα τα παραπάνω είναι η πορεία της ομάδας στον όμιλο της ΕΠΣ Πειραιά που βρίσκεται μεταξύ των διεκδικητών.

Όλα αυτά θα είχαν μεγάλη σημασία εάν δεν υπήρχε ο αόρατος εχθρός που λέγεται κορωνοϊός ο οποίος έχει κόψει... τα φτερά του Ηφαίστου και των μελών του.

Ο Γιώργος Μαλαδάκης έχει χάσει την πίστη του ότι μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε όπου και τόνισε: "Δεν είμαι υπέρ στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί οι παράγοντες δεν μπορούν να πάρουν την ηθική ευθύνη ακόμη και πράσινο φως να ανάψει από την Πολιτεία. Εάν κολλήσει ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ποιος θα πάρει την ευθύνη; Υπάρχουν οικογένειες από πίσω με παιδιά. Θα κοιμούνται ήσυχοι οι παράγοντες τα βράδια; Συν τοις άλλοις με τόσο μεγάλη αποχή το μεγαλύτερο σενάριο θα είναι οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν σοβαρούς τραυματισμούς. Παράλληλα το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά αναγκάζει αρκετές ομάδες να μοιράζονται γήπεδα για προπονήσεις, και ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού είναι μεγαλύτερος. Νομίζω ότι όλα τείνουν προς ακύρωση της σεζόν. Όσο για τα test, εγώ σαν Ήφαιστος έχω τη δυνατότητα να καλύψω τα τεστ, ομως αυτό δεν λέει κάτι. Σημασία έχει ότι δε μπορεί με αυτές τις συνθήκες να παιχτεί ποδόσφαιρο.".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο Ήφαιστος και να ακυρωθεί η σεζόν θα κάνει υπέρβαση και του χρόνου, ο ίδιος τόνισε: "Δεν το ξέρουμε. Θα κριθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται η χώρα'.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35