social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Γιάννης Χατζηαλέξης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Ο Γιάννης Χατζηαλέξης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή και τον Γιάννη Μώραλη είναι ο Γιάννης Χατζηαλέξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Χατζηαλέξης μεγάλωσε και ζει στην Καστέλλα. Είναι επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης και δραστηριοποιείται στον Πειραιά. Είναι αναπληρωτής Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. και πρώην αθλητής υδατοσφαίρισης στον Εθνικό Πειραιά. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή.

Πρόκειται φυσικά για ένα πρόσωπο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το κομμάτι του αθλητισμού αφού τις τελευταίες χρονιές έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια μαζί με την υπόλοιπη δημοτική αρχή ώστε ο Πειραιάς να αναβαθμιστεί στο τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Είναι φυσικα ο γιος του δημοφιλή προπονητή ποδοσφαίρου, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ενώ και η μητέρα του, ήταν πρώην παίκτρια πόλο στον Εθνικό Πειραιά. 

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιάννη Χατζηαλέξη ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Είναι ένας νέος άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, δραστήριος επιχειρηματίας κι επιτυχημένος στον τομέα του, με σημαντική συμβολή σε θέματα αθλητισμού της πόλης μας, καθώς διατελεί αναπληρωτής Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. Ο Πειραιάς Νικητής εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους ανθρώπους, καθώς πιστεύω ότι πρέπει να τους δίνουμε βήμα, προκειμένου να συμβάλλουν στο έργο μας με μια πιο σύγχρονη ματιά όπως ο Γιάννης, ο οποίος επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη που μεγάλωσε και ζει. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Γιάννης Χατζηαλέξης ανέφερε:

«Πήρα την απόφαση να θέσω ξανά υποψηφιότητα, αυτή τη φορά ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη. Ζητάω από τους Πειραιώτες να με τιμήσουν με την ψήφο τους και δεσμεύομαι ότι με ομαδική δουλειά και με διάθεση προσφοράς θα συμβάλλω για να συνεχίσει ο Πειραιάς να είναι Νικητής! Τα τελευταία 9 χρόνια έχει γίνει σημαντικό έργο σε κάθε γωνιά της πόλης μας και θέλω να συμμετάσχω στην συνέχιση αυτού του έργου. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου».


Σχετικά άρθρα

Αυστηρή εντολή της FA για το Κύπελλο Αγγλίας: «Παίξτε αλλιώς αποκλείεστε…»

Πατέρας ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας

«Χαζομπαμπάς» ο προπονητής του Κένταυρου Βριλησσιών, Σπύρος Μόχλας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35