social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανέρχεται στα γήπεδα ο Κώστας Κηπουρός

Επανέρχεται στα γήπεδα ο Κώστας Κηπουρός

Το όνομα του άρχισε να σιγοψιθυρίζεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, από την ηλικία των 12 ετών και έως τα είκοσί του χρόνια, αρκετοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων, τον είχαν σημειώσει στα μπλοκάκια τους.

Ο λόγος για τον Κώστα Κηπουρό τον άλλοτε διεθνή παίκτη με τις μικρές εθνικές ομάδες και επαγγελματία παίκτη του Ολυμπιακού. Ο 22άχρονος (γενν. 3/2/1998) ποδοσφαιριστής έκανε πάντα αίσθηση σε όσους τον παρακολουθούσαν. Θάμπωνε τους θεατές με τις περίτεχνες ενέργειές του. Είναι ένα οχταροδέκαρο με πόδι-διαβήτη και 40αρες μπαλιές ακριβείας. Χαρακτηριστικό του ότι βλέπει «πολύ» γήπεδο, διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο, έχει την εύκολη κάθετη πάσα, αλλά και το γκολ. Επίσης είναι χαρακτήρας χαμηλών τόνων και παιδί που δεν παίρνουν εύκολα αέρα τα μυαλά του, όντας πάντα σεμνός και ταπεινός. Πράγματα που δεν τα συναντάς συνολικά, εύκολα, σ’ έναν παίκτη.

Ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Πριν ενάμιση χρόνο του έτυχε ένα πρόβλημα υγείας (όχι τραυματισμός), που τον άφησε εκτός γηπέδων για 1 ½ χρόνο.

Απ’ ότι μαθαίνουμε πλέον είναι πολύ καλά και έχει εδώ και κάποιους μήνες ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις.

Το οχταροδέκαρο της εθνικής ομάδας και των Νέων του Ολυμπιακού, ο Κώστας Κηπουρός επέστρεψε, για να κάνει την καριέρα που υποσχόταν το ταλέντο του.

Πηγή: football-academies


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35