social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Κορώνης στον Άρη Πετρούπολης

Ανανέωσε ο Κορώνης στον Άρη Πετρούπολης

Ποδοσφαιριστής του Αρη Πετρούπολης για ακόμη έναν χρόνο θα είναι ο Νίκος Κορώνης.

Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "ερυθροκίτρινους" των δυτικών προαστίων μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και έβαλε την υπογραφή του μετά τις τελικές συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι δυο πλευρές φανέρωσαν τις προθέσεις τους εξ αρχής μετά την άριστη συνεργασία που υπήρξε την περσινή χρονιά η οποία συνδυάστηκε φυσικά με την κατάκτηση της ανόδου.

Στον Κορώνη πιστώνεται σημαντικό μερίδιο από την επιτυχία του Άρη, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην χάνουν την ευκαιρία να κρατούν ακόμη μια σημαντική μονάδα στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο πρώην αμυντικός του Ιερόθεου έπαιξε 17 φορές για λογαριασμό του Άρη έχοντας καλή παρουσία.

Το δελτίο τύπου

"Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κορώνη.

Ο νεαρός μπακ αποκτήθηκε πέρυσι από τον Άγιο Ιερόθεο και είχε σημαντική προσφορά στην άνοδο της ομάδας μας στην ανώτερη κατηγορία.

Οι άνθρωποι του Άρη Πετρούπολης πιστεύουν στις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που του προτάθηκε η ανανέωση της συνεργασίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι 17 συμμετοχές που είχε ο Κορώνης πέρυσι θα αποτελέσουν παρακαταθήκη γι' αυτό που θα επακολουθήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ευχόμαστε στο Νίκο Κορώνη καλή αγωνιστική σεζόν"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35