social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Επιστρέφουν αύριο και... στροφή στο ματς με τον Βύρωνα

Άρης Πετρούπολης: Επιστρέφουν αύριο και... στροφή στο ματς με τον Βύρωνα

Αύριο έχει προγραμματιστεί να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη Πετρούπολης μετά το ρεπό που δόθηκε για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Ο Γιάννης Σιλεβίστας έχει την ανησυχία όπως και όλοι οι προπονητές για τυχόν κρούσματα, με τον Έλληνα προπονητή να βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, δεν δείχνουν να βιάζονται ώστε να κάνουν την τρίτη τους κίνηση αφού επιθυμούν ο παίκτης που -τυχόν- αποκτηθεί να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στην ομάδα και όχι να γίνει κίνηση.... απλώς για να γίνει. 

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Γιώργος Ρέτζο από Ηλιούπολη  και Γιώργος Ράπτης από τον ΑΟ Ιλίου ενώ εξετάζονται ακόμη μερικές περιπτώσεις από το πάνω ράφι. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Βύρωνα που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων που είχε η ομάδα του Άρη Πετρούπολης.

Το ματς αυτό όλα δείχνουν ότι πάει για τις 12/1 εφόσον βέβαια δεν αλλάξει κάτι δραμματικά και δεν υπάρχουν νέα κρούσματα σε μια από τις δυο ομάδες. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35