social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα ανατροπή και διπλό πεντάδας για την Αγ. Ελεούσα στο Ηράκλειο (1-2)

Νέα ανατροπή και διπλό πεντάδας για την Αγ. Ελεούσα στο Ηράκλειο (1-2)

Νίκη με νέα ανατροπή για την Αγία Ελεούσα που επικράτησε με 1-2 του Ηρακλείου στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από την 6η θέση.

Μετά το ματς με τους Αγίους Αναργύρους, ο σύλλογος από την Αγία Βαρβάρα πετυχαίνει δεύτερη ανατροπή, και αυτό δείχνει ότι έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα νικητή στα παιχνίδια, δείγμα της δουλειάς του κ Κουνμάδη.

Το Ηράκλειο μπήκε καλά στο ματς και είχε δοκάρι στο 18' με κεφαλιά του Ναούμ μετά το κόρνερ του Τζίδρα.

Στο 45' την ίδια κατάληξη είχε για την Αγία Ελεούσα το φάουλ του Καραδήμα.

Στο β' μέρος ομαδα του Νίκου Κουνάδη, έμεινε πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Νταλένγκα στο 55' (το κέρδισε ο Μπάκας) ωστοσο έβγαλε αντίδραση και στο 65' ισοφάρισε με τον Γκαρδιακό, ενώ 10' αργότερα ο Παπαδόπουλος τιμώρησε την πρώην του ομάδα πετυχαίνοντας το 1-2.

Το Ηράκλειο πλέον έχει υποχωρήσει αισθητή στην κατάταξη αφού βρίσκεται στην 9η θέση με βαθμούς αφού εδώ και 5 ματς (3 ήττες, 2 ισοπαλίες) αγνοεί τη νπικη. 

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρήστος Λάμπρου) Στεφάνου, Τσίχλας (80' Παπαδάκης), Λεοντόπουλος (63' Παρασκευάς), Νταής, Νταλένγκα, Τζίδρας, Ρεθεμνιωτάκης (80' Καφετζής), Καρώνης, Μπάκας, Ναούμ (75' λ.τρ. Τσουράπης), Βώτσιος (63' Λινάρδος)

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης) Ρούμπας, Γκαρδιακός, Μπάκας, Μίχας (75 Δαρδανός), Μαθιούδης, Κατσικογιάννης, Χατζηροδίτης, Παπαδόπουλος Ι., Μπαριάμι (56' Βάσσος), Καραδήμας (81' Τεπετίδης), Ξυνογαλάς (56 Αρχανιωτάκης).

 


Σχετικά άρθρα

Ανανέωσαν τα αδέρφια Τζαβάρα στον Διαγορα Αιγαλεω

Τα σημερινά αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ [4/12]

Βεζιρτζόγλου: Η Ν. Ιωνία ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35