social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναργειακός: Έδωσε τα χέρια με Βαζάκα

Παναργειακός: Έδωσε τα χέρια με Βαζάκα

Στα σίγουρα χέρια ενός έμπειρου προπονητή παρέδωσε στα μέσα της περσινής περιόδου η διοίκηση Τσιόδρα στον Παναργειακό την τεχνική ηγεσία.

Οι πράσινοι είχαν προσεγγίσει τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος πείστηκε να υπηρετήσει το πλάνο των «λύκων», παρότι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην τελευταία θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Αυτό φανέρωνε αν μη τι άλλο πως στον Παναργειακό δεν είχαν σκοπό να αφήσουν την ομάδα τους να επιστρέψει στα τοπικά της ΕΠΣ Αργολίδας!

Τα αποτελέσματα με το τέλος της περιόδου: Η ομάδα βρέθηκε στην 5η θέση του 4ου ομίλου ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Αργολίδας αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση Τσιόρδα έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη απο το έργο του επιτυχημένου προπονητή αποφάσισε να βάλει πρόωρα τέλος στις σειρήνες, διατηρώντας τον κ. Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου για ακόμη μια σεζόν.

Ήδη οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου η οποία θα γίνει μετά την Γενική Συνέλευση προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο κ. Βαζάκας ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει με τους ανθρώπους της ομάδας τις συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ, αφού, ήδη αρκετοί παίκτες έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35