social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συγκινητικό «αντίο» από Γεωργίου - «Εις το επανιδείν Φοινικάρα μου»

Συγκινητικό «αντίο» από Γεωργίου - «Εις το επανιδείν Φοινικάρα μου»

Έντονα είναι τα συναισθήματα που έχουν κυριεύσει τον Γιώργο Γεωργίου και ο λόγος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την αποχώρησή του από τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου μετά από τρία χρόνια προσφοράς.

Σε προσωπική του δήλωση ο 24χρονος επιθετικός κάνει λόγο για «δυνατές φιλίες και συγκινήσεις», όπως και για «ιστορικές νίκες», ευχαριστεί τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας, Σώζοντα Λαμπριανό, τον οποίο χαρακτηρίζει «σπουδαίο άνθρωπο». Αναλυτικά:

«Για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία θέλω να ευχαριστήσω δημόσια μια ομάδα από την οποία αποχωρώ, τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια, αγάπησα τον τόπο και έκανα δυνατές φιλίες που θα με συντροφεύουν για χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα τα χρόνια και τους προπονητές Δημήτρη Κρεμύδα, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Σμυρλή. Μαζί περάσαμε δυνατές συγκινήσεις και κάναμε ιστορικές νίκες. Τελος θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου και πρόεδρο Σώζοντα Λαμπριανό. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για το ήθος του, τις αξίες του ως άνθρωπος, την αγάπη του για την ομάδα και το χωριό του, για τη συμπεριφορά του, αλλά είναι γνωστά σε όλους όσοι τον γνωρίζουν και ασχολούνται με τη Γ' Εθνική κατηγορία. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία μας και που με έκανε να αγαπήσω ξανά το ποδόσφαιρο και να μου αποδείξει ότι υπάρχουν ακόμα σπουδαίοι άνθρωποι που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην χώρα μας. Εις το επανιδείν Φοινικάρα μου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35