social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καμπανάκι» για Απόλλωνα Σμύρνης – Ήττα με 4-0 από ΑΕΚ Β'

«Καμπανάκι» για Απόλλωνα Σμύρνης – Ήττα με 4-0 από ΑΕΚ Β'

Στην επανεκκίνηση που επιχειρεί ο ποδοσφαιρικός Απόλλων θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που προβάλλουν από τη συμμετοχή του στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στα αποκαλυπτήριά τους μπροστά στον κόσμο τους στο γήπεδο της Ριζούπολης, οι κυανόλευκοι γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-0 από την ΑΕΚ β', πραγματοποιώντας εμφάνιση που προκάλεσε ερωτηματικά για το αν και πότε θα καταφέρει η ιστορική ομάδα να βρεθεί στο απαιτούμενο αγωνιστικό επίπεδο. Στην παρούσα φάση, πάντως, τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά για ραγδαία αγωνιστική μεταμόρφωση έως την πρεμιέρα της επόμενης Κυριακής (10/9), όπου η «ελαφρά ταξιαρχία» θα φιλοξενηθεί στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή.

Στο φιλικό του Σαββάτου η «Ένωση» βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο τέταρτο με 3-0 (!), χάρη σε γκολ των Γκολφίνου (5') και Λαμαράνα (13', 15'). Στο 42' ο Ανδρικόπουλος είχε δοκάρι, στο 84' ο Σταμούλης με πλασέ σημείωσε το 0-4, ενώ στο 87' η ΑΕΚ β' είχε νέο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Κατσίκα.

Στον επίλογο της ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα σημειώνεται: «Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα τώρα χτίζεται και θα ενισχυθεί άμεσα και με παίκτες. Περιμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων Σμύρνης χρειάζεται τη στήριξή μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35