social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σιλεβίστας: Οι νίκες μας δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση

Σιλεβίστας: Οι νίκες μας δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση

Η εκκίνηση του Χαϊδαρίου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι ιδανική. Οι κυανέρυθροι πέτυχαν στα δύο εντός έδρας παιχνίδια τους να σημειώσουν ισάριθμες νίκες, γεγονός που σαφώς τονώνει την αυτοπεποίθησή τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η δουλειά συνεχίζεται σε χαμηλούς τόνους, ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή την Κυριακή (1/10). Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Γιάννη Σιλεβίστα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του: «Σίγουρα οι νίκες μας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όμως συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά σε αυτόν τον μαραθώνιο, που θα είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών».

Κατά τα άλλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα (28/9) ο Ηλίας Ρόπας, ο οποίος είχε αντικατασταθεί αναγκαστικά στο παιχνίδι με την Προοδευτική. Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ θα δοκιμάσει και πάλι στην αυριανή προπόνηση, εν αντιθέσει με τον ακραίο επιθετικό Θεόφιλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έχει τεθεί εκτός πλάνων από το συγκεκριμένο ματς. Στον αντίποδα, επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο δεξιός μπακ χαφ Κώστας Ερρίκος και υπολογίζεται. Η προετοιμασία του Χαϊδαρίου για το ματς με τη «Σάντα» θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35