social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπάθας: Ενίσχυση και... μάχη για την παραμονή!

Σπάθας: Ενίσχυση και... μάχη για την παραμονή!

Στον Περαμαϊκό εδώ και μερικές ημέρες το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων και ήδη άπαντες επικεντρώνονται στον αγώνα με τον ΠΟΑ που θα σημάνει και την ολοκλήρωση του α' γύρου στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία αναφορικά με το στόχο της παραμονής, με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Σπάθα να θέτει ως βασικό πλάνο τα θέματα που θα συζητηθούν με την διοίκηση και αυτά φυσικά θα έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η ενίσχυση αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες προκειμένου να ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ τους και να διεκδικήσουν την παραμονή.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Σπάθας, στην ιστοσελίδα μας όπου τόνισε: "Αρχικά εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία. Ας είναι το 2024 μια σεζόν ονειρική για όλους μας. 

Όσον αφορά την ομάδα μας θα κάνει την προσπάθεια της στο β' μισό του πρωταθλήματος, έχοντας στόχο να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την παραμονή στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, όμως είμαστε αποφασισμένοι με την ενίσχυση που θα γίνει να παλέψουμε. 

Θα αποκτήσουμε 4-5 ποδοσφαιριστές που θα δώσουν άλλο πρεστίζ στον Περαμαϊκό και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθούμε ώστε να κάνουμε την αντεπίθεση μας στο β' γύρο.

Ξέρουμε ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι δύσκολο να βρεις στο 100% αυτό που θες, όμως η διοίκηση δείχνει διάθεση να ενισχύσει το ρόστερ.

Είμαστε σε συζήτηση καθημερινά και εντός των ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35