social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: Τέλος ο Μαγγος

Φωστήρας: Τέλος ο Μαγγος

Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μάγγο ανακοίνωσε ο Φωστήρας

Μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο προπονητης μας κ.Μαγγος με τον πρόεδρο κ.Πετρινωλη και μιλήσανε διεξοδικά για όλα τα ζητήματα της ομάδας μας , καταλήξανε στο να λυθεί η επαγγελματική τους συνεργασία διοτι η ομάδα χρειάζεται ένα δυνατό ηλεκτροσόκ ειδικά τώρα που είναι ακόμη νωρίς, καθώς απομένουν 28 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τόσο ο Προεδρος όσο και ο προπονητης μας με πλήρη επίγνωση της όλης κατάστασης συμφωνήσαν πως τη δεδομένη στιγμή είναι η μόνη κίνηση-λύση της οποίας μάλιστα ο κ.Μαγγος προς τιμή του είναι υπέρμαχος!!!!!
Σε δήλωση του ο κ.Μαγγος τόνισε :
Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πρόεδρο κ.Πετρινωλη για την άψογη συνεργασία μας από πέρυσι μέχρι κ σήμερα και του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε επαγγελματική και οικογενειακή ζωή….
Δηλώνω με υπερηφάνεια πως ήταν τιμή μου να υπηρετήσω τον Φωστηρα για 3η χρονιά και φεύγω γεμάτος ευγνωμοσύνη απέναντι στον φίλαθλο κόσμο όπου με το χειροκρότημα του με έκανε να νιώσω ένα μαζί τους….
Καλώ όλους τους φιλάθλους που αγαπάνε τον Φωστηρα να έρθουν στο γήπεδο με ΕΝΟΤΗΤΑ κ να βοηθήσουν την ομάδα ΤΩΡΑ που τους χρειάζεται….


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35