social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν ισόπαλοι ο ΑΟ Υπάτου με το Χαϊδάρι (1-1)

Έμειναν ισόπαλοι ο ΑΟ Υπάτου με το Χαϊδάρι (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο δημοτικό στάδιο Θήβας ανάμεσα στον ΑΟ Υπάτου και το Χαϊδάρι.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, έχοντας από ένα ημίχρονο υπεροχής το οποίο όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να τις οδηγήσει στη νίκη.

Παρά τις πολλές απουσίες τους (δεν αγωνίστηκαν οι Ματέα, Ανιτσάκης, Γιαννακόπουλος, Κατσάρας και Νικολόπουλος) οι κυανέρυθροι είχαν ιδανική εκκίνηση στο ματς, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Γκρέμπι από θέση εκτός περιοχής (0-1). Μάλιστα, στο 15' είχαν τεράστια ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όταν ο Αργυρίου εκτέλεσε άστοχα (δοκάρι και άουτ) πέναλτι που κέρδισε ο Ρόπας. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν καλές στιγμές, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν στο δεύτερο μέρος και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 50' χάρη σε πλασέ του Ποτουρίδη μετά από παράλληλη πάσα του Μπακαούκα (1-1). Ακολούθησαν άλλες δύο περιπτώσεις στις οποίες ο ΑΟ Υπάτου θα μπορούσε να έχει πετύχει την ανατροπή, όμως σε ισάριθμες ο Ανδριόλας αντέδρασε σωτήρια στις προσπάθειες του Ποτουρίδη.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής)-Γάκος (Φθιώτιδας)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Ντρούγκας (55' λ.τρ. Παναγιώτου), Γλυνός, Καλλιτσουνάκης, Μπακαούκας, Αρμένης, Ζαχαρός (46' Τιάγκο), Μπούσης, Τσίπρας (80' Κουέσι), Ποτουρίδης, Κωνσταντίνου (70' Αλμπάνης)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Καλογερόπουλος (60' Ερρίκος), Ζίζηλας, Μπέλερης, Τσιούλος, Μουκίδης, Αργυρίου, Γκρέμπι, Αποστολόπουλος (80' Άντουνιτς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35