social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Πολίτη - «Έχω απίστευτη όρεξη για ποδόσφαιρο»

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Πολίτη - «Έχω απίστευτη όρεξη για ποδόσφαιρο»

Ο τραυματισμός του, στις 3 Μαρτίου του 2022, είχε σημειωθεί σε μία ανύποπτη στιγμή. Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι μία -έστω και σφοδρή- κόντρα με έναν συμπαίκτη του στην προπόνηση με την τότε ομάδα του, τον Άρη Πετρούπολης, θα είχε τέτοια κατάληξη.

Η διάγνωση πως ο Γιώργος Πολίτης είχε υποστεί κάταγμα ποδοκνημικής σηματοδοτούσε και την έναρξη ενός... Γολγοθά για τον ίδιο, που θα περιελάμβανε χειρουργείο, τοποθέτηση λάμας στο πόδι, αρκετούς μήνες αποχής, δεύτερο χειρουργείο για την αφαίρεση της λάμας και σταδιακή επανένταξη με σκοπό την επιστροφή του σε αυτό που αγαπάει να κάνει όσο λίγο πράγματα...

Χρειάστηκε εν τέλει να περιμένει... 21 ολόκληρους μήνες (!) για την επάνοδό του ο Γιώργος Πολίτης, ο οποίος την περασμένη Κυριακή (3/12) πάτησε χορτάρι σε επίσημο επίπεδο και τα πήγε περίφημα! Τι άλλο είχε μεσολαβήσει αυτό το διάστημα; Η πολύμηνη ατομική του εκγύμναση, η αποδέσμευσή του από τον Άρη τον περασμένο Ιούνιο, κάποιες ελάχιστες προπονήσεις με τον Άγ. Ιερόθεο και η μεταγραφή του στο Χαϊδάρι, στο οποίο είχε αναδειχθεί ποδοσφαιρικά. Οι άνθρωποι της ομάδας πίστεψαν στην αγωνιστική του ετοιμότητα και εκείνος φρόντισε να τους δικαιώσει με το... ντεμπούτο του, αγωνιζόμενος για 90 λεπτά στα Ζωνιανά και όντας ένας εκ των κορυφαίων στην ανατροπή και επικράτηση επί του Ερμή με σκορ 2-1.

Ο 29χρονος αμυντικός είναι έμπλεος χαράς και όχι άδικα! Μετά από τόσους μήνες προσμονής έχει επιστρέψει στο παιχνίδι, κάνοντάς το σε ένα περιβάλλον που -όπως εξηγεί ο ίδιος στο Soccerlive- τον βοηθάει σημαντικά.

«Είχα τεράστια προσμονή για την επιστροφή και το κατάλαβα περισσότερο όταν γύρισα στις προπονήσεις και τους αγώνες. Το κλίμα είναι... ό,τι πρέπει για να έρθω στην παλιά μου κατάσταση. Το περιβάλλον της ομάδας βοηθάει πολύ στην επανένταξή μου! Έχω απιστευτη όρεξη για ποδόσφαιρο, η διάθεσή μου είναι στα ύψη» ήταν μερικά από τα λόγια του χαρισματικού άσου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πρόσωπα που συνθέτουν την ποδοσφαιρική του οικογένεια από τον Οκτώβριο κι έπειτα: «Στην ομάδα έχω πολύ καλές σχέσεις γιατί ήμουν και παλαιότερα στο Χαϊδάρι. Επίσης, με πολλά παιδιά ήμουν και παλαιότερα συμπαίκτης. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στον κόουτς, τον κ Σιλεβίστα, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί και στον Άρη και γνωρίζω τι θέλει. Ευχαριστώ, επίσης, τον κ. Τσίτο που με έχει βοηθήσει πολύ, τον κ. Καραβίτη και όλη τη διοίκηση! Με δέχθηκαν στην ομάδα, με 'αγκάλιασαν' και όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ».

Τέλος, ο Γ. Πολίτης αναφέρθηκε στην εν γένει παρουσία του Χαϊδαρίου στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στη δική του συμμετοχή σε αυτό. «Ποιος δεν θα το ήθελε να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα! Είναι ένα πρωτάθλημα, με πολλές μεγάλες ομάδες, που προσφέρει μεγάλο κίνητρο. Ο καθένας κοιτάζει μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιωθεί και, συγχρόνως, να συμβάλει στη βελτίωση της ομάδας του. Η δουλειά που γίνεται στο Χαϊδάρι είναι σε υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι στο τέλος θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

 


Σχετικά άρθρα

Περιμένουν την απάντηση του Γιώργου Προμπονά στον Πανναξιακό

Τζαναβάρας: Μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά

Ερμής Ζωνιανών: Απουσίες και επιστροφές με Πανιώνιο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35