social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζαναβάρας και επίσημα στον Ελλοπιακό

Τζαναβάρας και επίσημα στον Ελλοπιακό

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης του Ελλοπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Όπως αναφέρει το stasports.gr ο Κορίνθιος κόουτς συμφώνησε σε όλα με τους περσινούς πρωταθλητές Βοιωτίας και αποτελεί το νέο προπονητή της ομάδας.

Δείτε το δημοσιευμα

Ο 59χρονος, Κορίνθιος, προπονητής, κάτοχος διπλώματος “U.E.F.A. Pro”, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ελλοπίας!

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι ο “εκλεκτός” των ανθρώπων της διοίκησης του σωματείου του Α.Ο. “Ελλοπιακός” και ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία!

Ο 59χρονος (ημερομηνία γέννησης: 30 Οκτωβρίου 1964) τεχνικός, είναι ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Παπαναστασίου και θα καθοδηγήσει στο εξής την, νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ομάδα με στόχο την παραμονή!

Ο έμπειρος προπονητής δεν θα χρειαστεί “χρόνο προσαρμογής” καθώς εδώ και αρκετό διάστημα είχε ενταχθεί στο δυναμικό του σωματείου και έτσι έχει πλήρη εικόνα της ομάδας!

Ο Κορίνθιος τεχνικός σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για 16 χρόνια σε: Καλαμάτα, Κόρινθο, Πανελευσινιακό, Παναυπλιακό και Ολυμπακό Λουτρακίου.

Σαν τεχνικός (κάτοχος διπλώματος “U.E.F.A. Pro”) έχει εργαστεί σε: Κόρινθο, Αστέρα Τρίπολης, Παναχαϊκή, Ρόδο, Παναγιάλειο, Αστέρα Μαγούλας, Βύζα Μεγάρων, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Α.Ε.Λ., Σπάρτη, Παναρκαδικό και Αήττητο Σπάτων.

Στην Κόρινθο, την περσινή σεζόν, εργάστηκε και σαν τεχνικός διευθυντής.

Τη σεζόν 2020-2021 ήταν στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Υπάτου.

Απο εκεί και πέρα οι διοικούντες το σωματείο έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την εύρεση παικτών που θα συνδράμουν προς την επίτευξη του μεγαλου στόχου!


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35