social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξέσπασαν κατά Βλάχου στην ΑΕ Ερμιονίδας - «Απλά ντροπή σου!»

Ξέσπασαν κατά Βλάχου στην ΑΕ Ερμιονίδας - «Απλά ντροπή σου!»

Το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕ Ερμιονίδας και την ΑΕ Μυκόνου βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν ηττηθεί (0-1), αλλά και να έχουν μείνει με έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας «έβραζαν» με τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος -όπως υποστηρίζουν- από τον πάγκο των φιλοξενούμενων όπου βρισκόταν, στο 84ο λεπτό πέταξε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να διακόψει υποσχόμενη επίθεση των γηπεδούχων! Ηταν μία ενέργεια που σήκωσε «θύελλα» διαμαρτυριών από τους παίκτες, από τον κόσμο και από μέλη της διοίκησης, με τη σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ομάδας να αναφέρει: «Είναι ντροπή, πρώην παίκτης με τόσο 'βαρύ' βιογραφικό στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, έχοντας φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, και.. μικρότητες, ώστε να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα με κάθε κόστος. Αποτελώντας προπονητή-δάσκαλο για πολλά νέα παιδιά. Είναι ντροπή να μη σέβεσαι την προσπάθειά του αντιπάλου και να χρησιμοποιείς κάθε… μέσο για το αποτέλεσμα. Μετά τον αγώνα ο Βαγγέλης Βλάχος αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη για τη συγκεκριμένη ενέργειά του».

Μάλιστα, όπως επισημαίνει στην ίδια ενημέρωση άλλο πρόσωπο από την αποστολή της ΑΕ Μυκόνου τόνισε: «Έκανε λάθος, το αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο... σκοπός αγιάζει τα μέσα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35