social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δικαιούται να ελπίζει η Εράνη Φιλιατρών, ιδανικό ντεμπούτο ο Φάκης

Δικαιούται να ελπίζει η Εράνη Φιλιατρών, ιδανικό ντεμπούτο ο Φάκης

Σημάδια βελτίωσης έχει εμφανίσει εδώ και καιρό η Εράνη Φιλιατρών.

Πλέον, η ομάδα της Μεσσηνίας, με τη δουλειά που κάνει ο Θ. Γιακαλής από την τεχνική ηγεσία αλλά και με τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει, παίρνει τα αποτελέσματα που διατηρούν «ζωντανό» το δικαίωμα στο... όνειρο! Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου, η Εράνη επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1 απέναντι στον ΑΟ Πυλίου, με τον Φάκη να κάνει υπέροχο ντεμπούτο, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ που σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Δρόσος με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-1), οι γηπεδούχοι πέτυχαν να φτάσουν στην ανατροπή πριν την ανάπαυλα! Στο 37ο λεπτό ο Φάκης ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από ασίστ του Κωνσταντόπουλου (1-1) και στο 43' ο Καπλάνης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραμπέτσου έγραψε το 2-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48') ο νεαρός φορ βρήκε πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από ασίστ του Κωνσταντόπουλου (3-1) και στο 83' ο Καπλάνης με νέα κεφαλιά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τους πράσινους (4-1!

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Σόβολος-Αντωνόπουλος (Λακωνίας)

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Σινάνι, Μπουρδέκας, Τσερπές , Καπλάνης, Παπαδόπουλος (69' Δημητρίου), Καραμπέτσος, Μπάρκας (91' Σταθόπουλος), Κωνσταντόπουλος (91' Λακριντής), Φάκης (77' Φλαριώτης), Πουλιανός

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Τζανουλίνος, Μούλας (53' Λάντζιος), Μπριλάκης, Κότζα, Βουκομάνοβιτς (53' Kαρακούσης), Λάλκοβιτς, Δρόσος, Τσιτσεκίδης (75' Τσατσακλάς), Μεντής (46' Χατζηνικολάου), Χατζηβασίλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35