social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προβάδισμα τίτλου ο Παναργειακός, «διπλό» στην κατάμεστη Κόρινθο (0-1)

Προβάδισμα τίτλου ο Παναργειακός, «διπλό» στην κατάμεστη Κόρινθο (0-1)

Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στον 3ο όμιλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και αυτό είναι ο Παναργειακός!

Στο ντέρμπι κορυφής για την 27η αγωνιστική, η ομάδα του Γ. Βαζάκα πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Κορίνθου, επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση, έχοντας πλέον όχι μόνο το +3 αλλά και προβάδισμα ισοβαθμίας απέναντι στον αντίζηλό του στη μάχη του τίτλου!

Το παιχνίδι έγινε σε μία κατάμεστη εξέδρα, μπροστά σε περίπου 5.000 φιλάθλους της Κορίνθου, που έσπευσαν στο στάδιο και υποστήριξαν με θέρμη τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Η. Φυντάνη, ο οποίος μάλιστα ήδη αποτελεί παρελθόν μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο!

Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 45ο λεπτό και το πέτυχε ο Τσούτσης με σουτ από εκτέλεση φάουλ με πάσα.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στις τάξεις της Κορίνθου έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τις διαμαρτυρίες να επικεντρώνονται σε δύο φάσεις που καταγράφηκαν ισάριθμες περιπτώσεις στις οποίες οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι που δεν δόθηκαν.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, από το οποίο όμως έλειψαν οι πολύ μεγάλες φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 14ο λεπτό όπου ο Ηλιόπουλος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά στη σέντρα του Παναγιώτου, με συνέπεια η μπάλα να περάσει άουτ. Στο 18' ο Αργυρόπουλος έπιασε γυριστή κεφαλιά, ο Καραργύρης εκτινάχθηκε στο «Γ» και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του. Λίγο πριν την ανάπαυλα σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το ματς. Ο Πρίκας εκτέλεσε με πάσα φάουλ λίγα μέτρα εκτός περιοχής, ο Τσούτσης σούταρε με δύναμη, η τροχιά της μπάλας αλλοιώθηκε ανεπαίσθητα και από επαφή της με τη γάμπα του Δερμιτζάκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1!

korinthos-panargeiakos.jpg

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν ένα δεκάλεπτο υπεροχής. Στο 47' ο Τσούτσης έπιασε δυνατό σουτ και ο Διασσινός απέκρουσε σε κόρνερ, στην εκτέλεση του οποίου ο Τσιώλης έστειλε την μπάλα να προσγειωθεί στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει πάνω από την εστία. Σταδιακά οι Κορίνθιοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα και να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα, που προσπαθούσε να κλείσει κάθε «διάδρομο» προς την εστία. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 70', όταν ο Ροχάνο πλάσαρε, η πέρασε από όλους, επίσης και από τον Γκουντρουμπή, ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να την στείλει προς την εστία. Στο 75' σημειώθηκε η πρώτη φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες στις τάξεις της Κορίνθου, όταν ο Ροχάνο δέχθηκε τράβηγμα από αμυνόμενο, έπεσε στο έδαφος, όμως ο Μελτζανίδης έκανε χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι, ζητώντας του να σηκωθεί. Η δεύτερη φάση για πέναλτι καταγράφηκε στο 87'. Ο Καλούσης τσίμπησε την μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας για να τη φέρει μπροστά του, εκείνη σταμάτησε σε παρατεταμένο χέρι αμυνομένου και στη συνέχεια απομακρύνθηκε σε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν», αλλά τον διαιτητή και τον πρώτο βοηθό να αφήνουν το παιχνίδι να συνεχιστεί, για να ολοκληρωθεί στο 0-1.

Διαιτητές: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Παπαδόπουλος (Πειραιά)-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Διασσινός, Καλούσης, Αργυρόπουλος (75' Παπανικολάου), Μερκούρη, Γκουντρουμπής, Λάλκοβιτς (80' Χατζής), Παπούλης, Δερμιτζάκης, Γκίκα (50' Ζαχαράκης), Νικολάου, Ροχάνο

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Καπετανάκης, Ροκάι, Τσάνι, Τσούτσης (75' Μαρίνης), Πρίκας (87' Σακελλαρόπουλος), Τσιώλης (82' Ελευθεριάδης), Ντε Σόουζα, Ηλιόπουλος (75' Κατσής).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35