social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαρμπολούτσι: Είναι σημαντικό μπροστά στους φιλάθλους μας να έχουμε καλή εμφάνιση

Μπαρμπολούτσι: Είναι σημαντικό μπροστά στους φιλάθλους μας να έχουμε καλή εμφάνιση

Άλλο ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει μπροστά της η Κόρινθος στον απαιτητικό 3ο όμιλο του φετινού Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ιστορική ομάδα θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (22/10) τη Μαρκό, με τον Ανδρέα Μπαρμπολούτσι να γνωρίζει καλά τη δυναμικότητα του αντιπάλου και να επισημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει με τον απαιτούμενο τρόπο για να είναι έτοιμοι απέναντι στη νέα αγωνιστική πρόκληση.

«Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μαρκό είναι πολυ καλή ομάδα, με δυνατό ρόστερ, όμως όλα τα παιχνίδια έχουν τη δυσκολία τους. Γι' αυτό, άλλωστε, τα κοιτάμε όλα ξεχωριστά» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συμπλήρωσε: «Από τις έξι πρώτες αγωνιστικές, μόνο στις δύο έχουμε αγωνιστεί ως γηπεδούχοι. Επειδή, λοιπόν, παίζουμε πάλι στην έδρα μας, θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε μία καλή εμφάνιση και να φτάσουμε στη νίκη».

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα του Μαρκόπουλου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, ο Α. Μπαρμπολούτσι ανέφερε: «Δεν κοιτάζουμε τι αποτελέσματα έχει κάνει η αντίπαλη ομάδα. Κι εμείς προερχόμαστε από δύο νίκες, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες».

Η προετοιμασία των Κορίνθιων ολοκληρώνεται αύριο το πρωί με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ενώ στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35