social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρχοντάκης: Υψηλές οι απαιτήσεις στο παιχνίδι με τη Θύελλα

Αρχοντάκης: Υψηλές οι απαιτήσεις στο παιχνίδι με τη Θύελλα

Στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής βρίσκεται ο Βύζας Μεγάρων, στις τάξεις του οποίου θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί του Παναργειακού (3-2).

Σαφώς, η προσεχής αποστολή των κιτρινόμαυρων μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως υπογραμμίζει και ο Γιώργος Αρχοντάκης στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

«Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, μεταξύ όσων θα έχουμε παίξει μέχρι την Κυριακή. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία είναι υπόδειγμα για τη λειτουργία της και τη διαχείριση των καταστάσεων, αγωνιστικών και μη. Έχει βάθος, έχει εμπειρία και έχει μία έδρα πολύ δύσκολη. Για να έχουμε, λοιπόν, τύχη να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να πάρουμε καλό βαθμό σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία ομάδα που 'χτίστηκε' τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου, με ό,τι συνεπάγεται αυτό» σχολίασε ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων και πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία και έτσι τα αντιμετωπίζουμε κι εμείς. Διαφορετικές οι απαιτήσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, διαφορετικές σε σχέση με το επόμενο. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν όμιλο, όπου υπάρχει μεγάλη ισορροπία μεταξύ των ομάδων και γι 'αυτό κάθε εβδομάδα βλέπουμε αποτελέσματα που προξενούν εντύπωση».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35