social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανώτερος ο ΑΟΑΝ στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών

Ανώτερος ο ΑΟΑΝ στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών

Ο ΑΟΑΝ έδειξε ανωτερότητα στο 3-0 επί του Ερμή Ζωνιανών.

Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά της προετοιμασίας τους έδωσαν ΑΟΑΝ και Ερμής στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-0.

Έχοντας συνέχεια στο παιχνίδι της, σε αντίθεση με τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο φιλικό με την Κ19 ΟΦΗ όπου υπέστη την ήττα ενώ προηγούταν με 2-0, η ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη, επικράτησε 3-0 εκείνης του Στέλιου Κοζανίδη, με σκόρερ τους Μαρτσάκη (16′), Πλουσή (55′) και Καρλίτος (75′).

Ελαφριά υπεροχή για τον ΑΟΑΝ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Στέφανο Μαρτσάκη να βάζει μπροστά στο σκορ τους “κυανόλευκους” νικώντας τον Χρήστου σε τετ-α-τετ στο 16′.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55′, οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, με τον Βασίλη Πλουσή να πετυχαίνει το 2-0, πλασάροντας εύστοχα τον Δεσποτόπουλο.

Στο 60′ η καλή εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ερμή Ζωνιανών. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος μέσος, το πέτυχε 15 λεπτά αργότερα, σκοράροντας από κοντά για το 3-0 του ΑΟΑΝ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το νέο δοκάρι του Μαρτσάκη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Τσανάι, Πιθαρούλης, Μουστάκης, Πλουσής, Μαρτσάκης, Φουκαράκης, Σένκα, Καρλίτος, Κατσικοκέρης, Πήλιος

Έπαιξαν και οι: Γκλώτσος, Νοκάι, Δολαψάκης, Χριστογιάννης, Ράντζα, Νοκάι, Γκρεμός, Κουτούζος, Μαρκάκης, Χατζιράι.

Ερμής Ζωνιανών (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Αριστεινίδης, Τουρνάκης, Βιτώρος, Κουκούλης, Γκελοσάνι, Λίτσκας

Έπαιξαν και οι: Ξηρός, Ρουμπάκης, Δεσποτόπουλος, Σκουτέλης, Χριστοδούλου, Κεφαλούκος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35