social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο το φιλικό με τον Ηρόδοτο ο Αλμυρός!

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο το φιλικό με τον Ηρόδοτο ο Αλμυρός!

Νικητής με σκορ 0-3 έφυγε από τη Νέα Αλικαρνασσό ο Αλμυρός στην φιλική αναμέτρηση με τον Ηρόδοτος, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και πετυχαίνοντας τρία τέρματα καθαρίζοντας από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο την υπόθεση νίκη.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κοιλιάρας, Πιερτζακόμι και Ρέγιες, ενώ ο Ηρόδοτος είχε δοκάρι με τον Μπάμπη.

Ο Αλμυρός μπήκε πολύ δυνατά στο φιλικό στη Νέα Αλικαρνασσό και μόλις στο πρώτο λεπτό “άνοιξε” το σκορ με τον Κοιλιάρα με πλασέ από αριστερά μέσα από την περιοχή!

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και αφού απείλησαν για το δεύτερο τέρμα με τους Κοιλιάρα, Γιαλούση και Ρέγες, τελικά κατάφεραν να το πετύχουν στο 16′ με τον Πιερτζακόμι με πλασέ από κοντά έπειτα από γύρισμα του Βακράκου.

Στο 27′ ήρθε η πρώτη τεράστια ευκαιρία για τον Ηρόδοτο μετά από ασίστ του Νάκα στον Γαρεφαλάκη που απέφυγε και τον Γκόγκο αλλά βρέθηκε πολύ πλάγια δεξιά, στην συνέχεια έδωσε στον Μπάμπη που σουτάρει δυνατά, με την εντυπωσιακή απόκρουση του Γκόγκου σε κόρνερ να τον σταματάει.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Αλμυρός “άγγιξε” και το 0-3 με τον Πιερτζακόμι να κάνει το βολέ και την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ζαφείρη, το γκολ το οποίο ήρθε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Λεόν έβγαλε την ασίστ και ο Ρέγες με πλάγιο πλασέ από δεξιά έστειλε την μπάλα πάνω από τον Ζαφείρη και έκανε το 0-3.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρέγιες από δεξιά έκανε την μπαλιά για τον Βακράκο που σκόραρε αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι δεν έγινε το 0-4.

Στο 40′ είδαμε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο μετά πολύ γρήγορο βολέ του Ζαφείρη, βρήκε τον Βεζιρτζόγλου, έπεσε πάνω του ο Γκόγκος, ζήτησαν πέναλτι οι άνθρωποι του Ηροδότου, συνεχίστηκε το παιχνίδι, γύρισμα στη συνέχεια του επιθετικού των “μπλε” έκοψαν οι αμυντικοί του Αλμυρού και έτσι το 0-3 έμεινε ως σκορ ημιχρόνου.

Στο 46′ μετά από ωραία σέντρα Μάρα από δεξιά, πήδηξε ο Αλμπάν στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του.

Έξι λεπτά αργότερα είχαμε μία νέα καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο, μετά από όμορφη σέντρα του Μπάμπη από αριστερά, η γυριστή κεφάλια του Βεζιρτζόγλου κατέληξε έξω.

Στο 56′ Ο Βακράκος “έκλεψε” και έκανε το μακρινό σουτ, όμως ήταν σε ετοιμότητα ο Ζαφείρης και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 78′ ο Ηρόδοτος είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάμπη με το αριστερό!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης με το 0-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Ηρόδοτος (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης, Νάκας, Μπάμπης, Μουρτζάκης, Παγώνης, Κανδηλάκης, Τριάντης, Φραγκουλάκης, Αλμπάν, Γαρεφαλάκης, Βεζιρτζόγλου.

Αλμυρός (ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΟΥΤΖΗΣ): Γκόγκος, Καργιωτάκης, Πακιουφάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Βουιδάσκης, Ρέγιες, Πιερτζακόμι, Κουτάντος, Κοιλιάρας, Βακράκος.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35