social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άβολη ισοπαλία για ΑΟΑΝ, 0-0 με ΠΟ Ατσαλένιου

Άβολη ισοπαλία για ΑΟΑΝ, 0-0 με ΠΟ Ατσαλένιου

Ήθελε τους τρεις βαθμούς ο ΑΟΑΝ, αγωνιζόμενος στην έδρα του και έχοντας υποστεί αφαίρεση έξι βαθμών από τη συγκομιδή του, ωστόσο στο τέλος του κρητικού ντέρμπι με τον ΠΟ Ατσαλένιου περιορίστηκε στον βαθμό που προσφέρει η «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου έγινε ένα μέτριο παιχνίδι κάτω από δυνατό αέρα, που δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Στη μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΟΑΝ απείλησε στο 36', όταν από σέντρα του Νοκάι και κεφαλιά του Σένκα μπλόκαρε ο Καβουσάκης.

Στο 51' ο Νύκταρης εκτέλεσε φάουλ και είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 65' ο Γιαγκιόζης απέκρουσε σε πλασέ του Αργκιλέσι από κοντινή απόσταση. Στο 75' ο Τσαναι έπιασε συρτό σουτ και αφού η μπάλα «βρήκε» σε αμυντικό, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 83' η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία στο σουτ του Αποστολόπουλου και στο επόμενο λεπτό ο Καβουσάκης απέκρουσε δύσκολα στο σουτ του Σένκα από το ημικύκλιο της περιοχής.

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Μαυρεδάκης-Τίκας (Χανίων)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Μουστάκης, Δολαψάκης (68' Χριστογιάννης), Τσανάι, Καμαρά, Πλουσής (90' Τσιλεδάκης), Μαρινάκης (68' Πύλιος), Νοκάι (79' Μαρκάκης), Σένκα, Αποστολόπουλος, Κατσικοκέρης
ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος, Δαμιανάκης, Ψαράς (85' Λουμπάκης), Παχής, Κερμενίδης (74' Χατζηανδρέου), Νύκταρης, Βοργιάς (79' Μέμος), Χαρίτος, Αργκιλέσι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35