social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 90' ο Ερμής Ζωνιανών, 1-0 την Προοδευτική!

Στο 90' ο Ερμής Ζωνιανών, 1-0 την Προοδευτική!

Πίστεψε στη νίκη ο Ερμής Ζωνιανών, μόχθησε για να την πάρει και στο τέλος τα κατάφερε!

Με ένα γκολ του Λίτσκα λίγο πριν την εκπνοή η ομάδα του Μ. Πίτσου λύγισε με 1-0 την Προοδευτική και έκανε σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία, εν αντιθέσει με την αντίπαλό του που βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Ήταν το 90ο λεπτό όταν ο Κεφαλούκος πέρασε την μπάλα προς τον έμπειρο φορ και εκείνος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Πράνταλου, γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα, στο γήπεδο Ζωνιανών έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Σε μία από τις πιο αξιοσημείωτες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 24ο λεπτό, ο Ξυγκάκης επιχείρησε το σουτ, όμως ο Δερμιτζάκης απέκρουσε σε κόρνερ με τη βοήθεια και του δοκαριού. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι φάσεις έγιναν λιγότερες, όμως ο Ερμής βρήκε το «χρυσό» γκολ και πλησίασε ακόμη περισσότερο στις θέσεις που προσφέρουν σωτηρία στον 4ο όμιλο!

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπιμπάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεμιτζάκης, Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Ακουίνο, Σκουτέλης (65' Λίτσκας), Βαταμίδης (56' Βιτώρος), Κεφαλούκος (92' Αλεξάκης), Κωστάκης, Αρουέλο, Αυγουστάκης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Πράνταλος, Πετράκης, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Ανδριόπουλος, Ξενοπανάγος (83' Γκόγκα), Τσακίρης, Ξυγκάκης, Σταθόπουλος (56' Δρόσης), Λαζαρίδης, Γαβράς (46' Θεοδωρίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35